Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Michael Fassbender'ın bir fikri var!

        Geçtiğimiz yıl merakla beklenen filmlerinden Assassin's Creed, Michael Fassbender ve Marion Cotillard gibi oyuncularına rağmen ağır eleştiriler almıştı. Film beyaz perdede tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı... Daha çok aksiyon sahnelerinin olması beklenirken biraz daha durağan geçen filmin devamı olacağı başlarda konuşuluyordu. Öyle ki filmin son sahnelerinde de bu devamın geleceği bizlere söyleniyordu. Yalnız filmin gişedeki bu başarısızlığından sonra öyle tahmin ediyoruz ki bu devam filminin gelmesi baya bir zaman alacak.

        Geçmişi ait olduğu yerde, neden bırakmadığımıza gelince

        Bizce film, müzikleri ve görselleriyle uyarlamadan bağımsız ele alınırsa oldukça güzel. Bu bakımdan bir sıkıntımız yok. Ancak oyunun kendisiyle örtüşmeyen pek çok nokta olduğunu da ifade etmekte fayda var. Neyse biz burada eleştirmenlik yapmayacağız. Biz bugün sizlere enteresan bir açıklamadan bahsedeceğiz.

        Aradan geçen onca zaman sonra Michael Fassbender'den film ile ilgili ilk kez yorumda bulundu. Fassbender'a göre film kendisini çok ciddiye aldı ve hikayenin harekete geçmesi çok uzun sürdü. Fassbender "Filmi daha eğlenceli bir hale getirirdim, bu gerçektende ana notlarımdan biri olurdu. Film, bence kendisini çok ciddiye aldı ve bence bu çok büyük bir hata" açıklamasında bulundu.

        Assassin's Creed'in fragmanı tekrar izlemek isteyenlerimiz için:

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ