Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Cengiz: ''Dursun Özbek'e hiç yakışmıyor'' - Galatasaray Haberleri

        20 Ocak’taki olağanüstü seçimde başkanlığa adaylığını koyan Mustafa Cengiz, Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; “Mayıstan eylüle kadar imza toplayanların hepsi tüydü. Mustafa Cengiz’in listesinden sadece 2 kişiyi tanıyorum” diyen Özbek’i eleştiren Cengiz, “İmza toplayan 1100 kişi de Galatasaraylı. Bu insanlara Dursun başkanın söyledikleri kabul edilemez. Kendisine yakıştıramıyorum bu lafları. ‘Kaçtı’ demek çok yakışıksız” ifadesini kullandı.

        ''EVLATLARIN NEREDE GÖRÜYORUZ!''

        Fatih Terim’in çok iyi bir Galatasaraylı ve Divan Kurulu üyesi olduğunu vurgulayan Mustafa Cengiz, seçilmeleri halinde kendisiyle devam edeceklerini söyledi. Cengiz, “hocamızla hiçbir sorunumuz yok. Fatih terim bu camianın evladıdır demek istemiyorum çünkü evlatların nereye gittiğini görüyoruz! Fatih hocanın ismini ilk ben söyledim ardından Dursun başkan onunla anlaştı. Fatih hoca’nın daha önce ayrılışında istenmeyen şeyler olmuştu. Milli takım’a yollamasaydık neredeyse vatan haini ilan edeceklerdi. Bugün farklı bir kulüp hocasını vermeyi reddetti, ama medya sus pus” yorumunu yaptı.

        REKLAM

        ‘SANDIĞA GELİP OY VERİN’

        TRT Spor’a konuk olan Cengiz, Sportif A.Ş.’yle ilgili projeleri olduğunun da altını çizip “Eğer seçilirsem Sportif A.Ş.’yi Galatasaraylı, hakkında hiçbir dedikodu, kötü bir söz olmayan profesyonel, işi bilen arkadaşlara emanet edeceğim” dedi. Herkesi sandığa gelip oy vermeye çağıran Cengiz, şöyle devam etti: “Bizim projelerimiz var, vaadlerimiz yok. Biz asla yapamayacağımız bir şeyi vadetmeyiz. Riva ve Florya projeleri için devlet bize bir yol gösterdi. Bize gösterilen yol, bu projeleri ister asfalt, ister toprak yol yapın gibi bir şeydi. Galatasaray’ın kazanması, devletin de kazanması anlamına geliyordu.''

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ