Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Napoli'de Sarri'nin yeri doldu - Futbol Haberleri

        HTSPOR | DIŞ HABELER

        Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Teknik Direktör Maurizio Sarri ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

        Ayrılığın ardından açıklama yapan Napoli Başkan De Laurentiis, "Sarri'ye görev süresi boyunca Napoli'ye olan bağlılığı nedeniyle teşekkür ediyorum. Yerleştirdiği oyun anlayışıyla da tüm dünyayı etkilemeyi başardık. Bravo Maurizio!"

        Napoli'nin başına üç yıl önce geçen 59 yaşındaki İtalyan teknik adam Sarri, 2016-17 sezonunda Serie A'da yılın teknik direktörü seçilmişti.

        Serie A'da geride kalan sezonu 91 puanla tamamlayan Sarri yönetimindeki Napoli, şampiyon Juventus'un 4 puan gerisinde ikinci olmuştu.

        NAPOLI'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ CARLO ANCELOTTI!

        Başkan Aurelio De Laurentiis, Roma'da Carlo Ancelotti'yle bir araya geldive İtalyan teknik adamla anlaşmaya vardı. Bu anlaşmanın ardından imzalar atıldı ve Napoli, sosyal medya hesabından Ancelotti'nin transferini resmen duyurdu.

        Görev aldığı ekiplerde birçok şampiyonluk yaşayan Ancelotti, daha önce ülkesinde Reggina, Parma, Juventus, Milan, İngiltere'de Chelsea, Fransa'da Paris Saint-Germain ve İspanya'da Real Madrid'i çalıştırmış, son olarak başında bulunduğu Almanya'nın Bayern Münih takımından Eylül 2017'de ayrılmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ