Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Nintendo'dan yeni nesil oyun deneyimi: Labo - Teknoloji Haberleri

        Oyun sektörünün en eski isimlerinden Nintendo, konsol dünyasında kendine çizdiği yolda yürüyüşüne devam ediyor. Dün gece ilk tanıtım videosu yayınlanan Nintendo Labo, Nintendo Switch konsoluna entegre olarak kullanıcıların oyun deneyimini beklenmedik şekilde genişletiyor.

        Karton materyalleri konsolun bir uzantısı haline getiren Labo sayesinde bir piyano üretip müzik yapmak, olta yapıp balık tutmak, robot yapıp savaştırmak ve daha pek çok şey mümkün.

        20 Nisan'da satışa sunulacak olan Nintendo Labo, Variety Kit ve Robot Kit olmak üzere 2 farklı oyun kit'i seçeneğiyle gelecek.

        Nintendo Labo Variety Kit'in fiyatı ve içeriği

        REKLAM

        70 dolar yani günümüz kuruyla 266 TL fiyat etiketiyle yayınlanacak olan Variety Kit'in içeriğinde olta, ev, motosiklet, piyano ve RC yarış arabası karton materyalleri bulunacak.

        Nintendo Labo Robot Kit'in fiyatı ve içeriği

        80 dolar yani günümüz kuruyla 304 TL fiyat etiketiyle yayınlanacak olan Robot Kit'in içeriğinde ise sadece karton robot materyali yer alacak.

        Gelişmeye çok açık olan Nintendo Labo, önümüzdeki dönemlerde pek çok yeni karton materyal ile güncelleneceğini tahmin etmek güç değil.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ