Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kazada ölen Ufuk Akgün'ün cenazesi Ordu Ulubey'de toprağa verildi

        Çankırı'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden 1 aylık evli Ufuk Akgün'ün cenazesi, bugün memleketi Ordu'nun Ulubey İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Samsun'dan İstanbul'a giden Ufuk Akgün yönetimindeki otomobil, Çankırı'nın Atkaracalar İlçesi mevkiinde Turan Ünal yönetimindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada 26 yaşındaki Ufuk Akgün öldü, eşi 20 yaşındaki Özge Akgün, Mehmet Demir ve Yaşar Daş yaralandı. Durumu ağır olan Özge Akgün ambulans helikopter ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Akgün çiftinin 1 ay önce evlendikleri ve aile ziyareti için geldikleri memleketlerinden İstanbul'a dönüş sırasında kaza yaptıkları belirtildi.

        REKLAM

        GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

        Kazada hayatını kaybeden Ufuk Akgün için bugün memleketi Ordu'nun Ulubey İlçesi Çatallı Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Çok sayıda kişinin katıldığı törende, baba Aydın Akgün ve anne Aysun Akgün gözyaşlarına boğuldu. Anne babayı, yakınları güçlükle sakinleştirdi. Ufuk Akgün, kılınan cenaze namazının ardından Çatallı Mahalle Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ