Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Polemik mevsimi - Birbiriyle küs olan ünlüler - Magazin haberleri
        1

        Bu dönem polemiklerin başrolünde Gülben Ergen ve Demet Akalın var. Ergen savunma stratejisiyle rakiplerini alt etmeyi benimsedi.

        2

        Akalın ise damarına basana atarlanıyor. Birbirine küs ünlülerin oluşturduğu polemik zincirinde Deniz Akkaya, Seren ve Gülben’e, Gülben, Yeşim Salkım ve Demet Akalın’a küs.

        3

        Demet Akalın, Hande Yener’le, Alişan’la ve İbrahim Tatlıses’le hiç konuşmuyor.

        4

        Tatlıses ise Mahsun Kırmızıgül, İzzet Yıldızhan, Yıldız Tilbe ve Ebru Gündeş’e küs. Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş’a, Nur Yerlitaş, Deniz Seki’ye, Ebru Şallı, Seren Serengil ve Demet Şener’e, Şener ise Demet Akalın’a küs.

        5

        KÜSLÜK HARİTASI

        Özge Özpirinçci Elçin Sangu Ünlüler dünyasında bugüne kadar pek çok kavga ve polemik yaşandı. İşte geçmişten bugüne uzanan Tarkan-Mustafa Sandal küslüğünden son döneme damgasını vuran Gülben Ergen-Seren Serengil polemiğine kadar ünlülerin küslük haritası

        6

        Gülben Ergen’in evli işadamı Tolga Duğles’le ilişkisi olduğu iddiasını ortaya atan Seren Serengil Ergen’le eskiye dayanan husumetini yeniden canladırdı.

        7

        Sosyal medya hesabından Ergen hakkında ‘evliyken evli erkeklere mektup yazan, ilişki yaşayan” şeklinde cümlelerle iddiasını dile getirdi.

        8

        Peşinden Yeşim Salkım, Ergen’i eski eşi Hakan Uzan’la o yıllarda birlikte olduğunu ortaya atarak kavgaya dahil oldu. Günler süren kavgada Ergen savunma pozisyonunda kalıp delil toplayarak konuyu mahkemeye havale etti.

        9

        Seren Serengil, Ergen’in aldırdığı uzaklaştırma kararına uymayınca bu sebepten 3 gün hapis yatan ilk magazin ünlüsü oldu.

        10

        Deniz Akkaya, iki gün önce ‘evli erkekle ilişki’ konusu üzerinden isim vermeden Ergen hakkında oduğu idia edilen “Eşi benzeri görülmemiş sapkın hanım efendi” gibi ağır ifadelerle kendisini kavgaya dahil etti.

        11

        BİR DARGIN BİR BARIŞIKLAR

        Birbirleriyle çeşitli dönemlerde küsüp barışan İbrahim Tatlıses ile Demet Akalın arasında 2008 yılında uçak polemiği yaşanmıştı. Afyon’daki bir sahne çalışması için Tatlıses’in uçağını kiralayan Akalın, yolculuk sırasında verdiği röportajda, “Uçağın içi leş gibi. Deterjan verin de temizleyelim” diyerek Tatlıses’i çileden çıkarmıştı.

        12

        İkili, 5 yıl aradan sonra Tatlıses’in, Akalın’ın seslendirdiği ‘Türkan’ şarkısını övmesiyle barıştı. Geçtiğimiz haftalarda, Mehmetçik’e moral vermek için sanat- çıların Hatay’a ve Afrin’e yaptığı ziyarete değinen Akalın, Tatlıses’le polemiğe girerek yeniden küstü. İkilinin arası şu an limoni.

        13

        ZİNCİRLEME DARGINLIKLAR

        Hande Yener’le Demet Akalın’ın 2000’li yılların başından bu yana devam eden, dönem dönem alevlenen polemiklerinin başlangıç konusunu ise muhtemelen kendileri bile hatırlamıyor.

        14

        Yener’in ise işletmecilik yüzünden Berksan’la da arası açık. 2015’te ortak açtıkları Sebastian Beach 1 yıl sonra kapanınca ikilinin arası açıldı.

        15

        Berksan, küslüğün maddi değil manevi bir kırgınlıktan kaynaklandığını söylüyor.

        16

        DEFTERDEN SİLDİ

        Ünlü modacı Cemil İpekçi, yıllardır Hadise’yle küs durumda. 2016 yılında katıldığı bir televizyon programında Hadise’yi kastederek, “Kadın mı, kız mı bilmiyorum; berbat giyiniyor. Bir şey olsaydı kendi doğduğu ülkede bir şey olurdu. Bir yere gitmiş, üçüncü ya da dördüncü olmuş” ifadelerini kullanmıştı.

        17

        Hadise, bu sözlerin ardından İpekçi’yi defterden sildi.

        18

        KANLI BIÇAKLILAR!

        Eski manken Güzide Duran 2015 yılında, Ayşe Hatun Önal’ın sosyal medyada eski eşi Adnan Aksoy ile kendisi hakkında sosyal tehdit, hakaret ve özel hayatının gizliliğini ihlal edici mesajlar paylaştığını iddia etti.

        19

        Bu durum üzerine ikili bozuştu. 90’lı yılların başında sıkı dost olan Duran ile Önal, şimdilerde kanlı bıçaklı!

        20

        SETTE ARALARI AÇILDI

        Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya’nın arası 2016 yılında birlikte rol aldıkları dizinin setinde açıldı. Öyle ki Yeşilçay, Petekkaya’nın cep telefonuna attığı ‘hakaret’ mesajları gerekçesiyle yargılandı.

        21

        Petekkaya, dava dilekçesinde Yeşilçay’ın kendi adını ‘kadın tacizcisi’ne, ‘mobbing’ci’ye çıkardığını, dizi ekibineyse ağır hakaretlerde bulunduğunu ifade etti.

        22

        Yeşilçay, yaşananlar sonrasında Petekkaya’ya verdiği “Erkekliğini benim kadınlı- ğım üzerinden taçlandıramazsın” yanıtıyla uzun süre gündemi meşgul etti. Daha sonra Petekkaya davasını geri çeksede ikili arasındaki buzlar hâlâ erimedi.

        23

        ARALARINA ‘CEM’ GİRDİ

        Yıllarca aşk yaşadığı Cem Yılmaz’ı en yakın arkadaşı Ahu Yağtu’ya kaptı- ran Cansu Dere, Yağtu’yla tam 6 yıldır konuşmuyor. İkili, davetlerde denk geldiklerinde birbirleriyle karşılaşmamak için köşe kapmaca oynuyor.

        24

        ‘KARDEŞLER’E NAZAR DEĞDİ

        Burak Özçivit, hem oynadığı hem yapımcısı olduğu ‘Kardeşim Benim’ serisinde başrolü Murat Boz’la paylaşmıştı.

        25

        İkili, filmlerde 2 kardeşi canlandırdı. ‘Kardeşim Benim 2’ gişede hedeflenen başarıyı elde edemedi. Filmin, tüm yurtiçi ve yurtdışı galalarına katılan Özçivit, İstanbul’daki gala hariç hiçbir gösterime katılmayan Boz’la arasına mesafe koydu.

        26

        İkilinin birbirlerini sosyal medyada takipten çıkarması da dikkat çekti. Burak Özçivit’in küs olduğu bir diğer isimse Kadir Doğulu. Özçivit, ‘Kara Sevda’ dizisinde Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül’le başrolü paylaşmıştı. Özçivit’le Doğulu’nun arasının, ikilinin dizideki öpüşme sahneleri nedeniyle açıldığı iddia ediliyor.

        27

        ‘KÜRK’ POLEMİĞİ YAŞADILAR

        Son dönemin dikkat çeken oyuncularından Özge Özpirinçci ile Elçin Sangu, 2.5 yıldır konuşmuyor.

        28

        İkilinin arası, Özpirinçci’nin Sangu’nun bir dönem rol aldığı dizide doğal kürk giymesini eleştirmesiyle açıldı.

        29

        UNUTULMAYAN KÜSLÜKLER

        Pop müzikte rekabetin tavan yaptığı 90’lı yılların başından 2000’lerin ortasına kadar birbirleriyle yarış içinde olan ve sürekli kıyaslanan Tarkan ve Mustafa Sandal, ylıllardır konuşmuyor.

        30

        Sandal, 2010 yılında gerçekleştirilen Kral TV Müzik Ödülleri’nde, töreni Tarkan’ın şirketinin organize ediyor olması gerekçesiyle adaylıktan çekilmişti.

        31

        İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe uzun süredir birbirleriyle konuşmuyor. Bir dönem ekranlara gelen ‘İbo Show’ adlı programda şarkısı Tatlıses tarafından kesilen Tilbe, neye uğradığını şaşırmıştı.

        32

        İkili, aradan 9 yıl geçmesine rağmen aralarındaki buzları eritemedi

        33

        İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe uzun süredir birbirleriyle konuşmuyor. Bir dönem ekranlara gelen ‘İbo Show’ adlı programda şarkısı Tatlıses tarafından kesilen Tilbe, neye uğradığını şaşırmıştı.

        34

        İkili, aradan 9 yıl geçmesine rağmen aralarındaki buzları eritemedi

        35

        Türkiye’nin ilk kadın rock grubu Volvox’un üyeleri olan Şebnem Ferah ve Özlem Tekin, uzun yıllardır konuşmuyor.

        36

        Ferah’ın 2000’li yıllardan itibaren şöhret basamaklarını hızlıca çıkması, Tekin’inse müzikal anlamda geri kalması ikilinin dostluklarını olumsuz yönde etkiledi.

        37

        90’lardan 2000’li yılların başına kadar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Özcan Deniz ile Mahsun Kırmızıgül, birlikte çalıştıkları müzik şirketleri Prestij kapandığından beri konuşmuyor.

        38

        Öte yandan Alişan’ın da bir dönem sıkı dost olduğu Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz’le arasındaki problemleri aşamadığı biliniyor.

        39

        Hande Ataizi, bir dönem sunduğu programa konuk olan Sevda Demirel’e “Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun?” demişti.