Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Rıza Çalımbay: Galatasaray maçıyla güven geldi - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, Süper Lig'in 16. haftasında 7 maçlık yenilgisi serisi geçen hafta Fenerbahçe karşısında sonlanan Bursaspor'u 1-0 mağlup etti ve galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Maç fazlasıyla liderliğe yükselen Trabzonspor, son 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik elde etti. Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle çıkış yakalayan Bordo-mavililerin tecrübeli çalıştırıcısı maç sonunda açıklamalar yaptı.

        Trabzonspor'un başında çıktığı 11 resmi maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Çalımbay, yakaladıkları bu başarılı performansla ilgili olarak "Buraya gelirken nasıl bir yere geldiğimizi, nasıl büyük bir sorumluluk aldığımızı biliyorduk. Trabzon'un ne kadar büyük bir futbol kenti olduğunu bilerek geldim. Sadece benimle olan bir iş değil; yönetimin ve en büyük silahımız olan taraftarın da bir araya gelmesi gerekiyordu. Galatasaray maçı Trabzonspor camiası için büyük bir şanstı. Galatasaray maçından sonra bir güven geldi" dedi.

        Çalımbay, Trabzonspor'un şampiyonluk adayı olup olmadığıyla ilgili olarak yöneltilen soruya ise şu yanıtı verdi:

        Bizim bunu dememize gerek yok. Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir takımdır. Çok iyi takımlar var önümüzde. Devre arasını mükemmel geçirmemiz gerekiyor. Belki takviye yaparız, yapmamız gerekirse de yapacağız. Eğer kulübümüzün sıkıntısı varsa yapmayız. Maddi açıdan mevcut kadronun sıkıntı yaşamaması gerekiyor. Alabilirsek 1-2 oyuncu alıp devam etmek istiyoruz. İyi şeyler yaptık ama sonu çok önemli. İhşallah sonunu da getirmek için çalışacağız" dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ