Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Rıza Çalımbay'ın Trabzonspor Göztepe maçı açıklamaları - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, çok iyi futbol oynadıklarını ancak skordan memnun olmadığını söyledi.

        Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını tebrik ederek, "Maçın başından sonuna kadar mükemmel oynadık. Bir sürü pozisyon yakaladık, sahanın her yerinde biz vardık. Pozisyonların hepsinde organize geldik. Ölü topları mükemmel kullandık ama maalesef gol bulamadık." dedi.

        Futbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti:

        "Önümüzde bir sürü daha maç var. Önemli olan diğer maçlarda bu oyunu devam ettirmemiz. Bugünkü oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Maçı 3-0, 4-0 kazanmamız gerekiyordu. Arkadaşların isteyerek yaptığı şey değil tabii ki ama kale önünden bir türlü golü atamadık. Kalecileri çok iyi performans gösterdi. Her zaman olmaz bazen kalecilerin şansı iyi gider, şanslı gün yaşar. Rodallega'ya yapılan yüzde yüz penaltıydı. Herhalde hocanın dalgınlığına geldi. Oyundan memnunum, skordan memnun değilim. Rahat galibiyet almamız gereken maçtı. Oyuncuları tebrik ediyorum."

        Çalımbay, gol sıkıntılarının olduğunu vurgulayarak, "Burak'ın dışında baktığınız zaman ya Rodallega ya N'Doye ya da Yusuf Yazıcı, gol atacak. Onun dışında gol atma sıkıntımız var. Devre arası yönetimle konuştum, kanat oynayan gol atan oyuncu istedim. Bütün uğraşlara rağmen onu alamadık, devre arası transfer zor. Alsak böyle maçlarda oynatabilir, sorunu çözebilirdik. Rodallega'ya kızamıyorum, bir şey demiyorum uzun süredir oynamıyor. Belli şeyleri oynamaya oynamaya kaybetmiş olabilir onu kazanacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ