Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Sarışın "Kedi Kadın" gelir mi?

        Tim Burton'ın efsaneler arasında yer alan filmi Batman Returns'de canlandırdığı DC Comics'in kötü karakterlerinden Cat Woman (Kedi Kadın) geri dönebilir. Michelle Pfeiffer'ın canlandırdığı Kedi Kadın 25 yıl aradan sonra tekrar çekilebilir. Üstelik yine sarışın güzelin yorumuyla...

        1960'lı yıllarda Michelle Pfeiffer ile televizyon dünyasının canını okuyan seri yakın gelecekte makus talihine yenik düştü. Christopher Nolan'ın 2012 yılında The Dark Knight Rises'da Anne Hathaway'in canlandırdığı Kedi Kadın izleyiciyle tekrar buluşmuş ancak beklenen etkiyi yaratmamıştı. Üstelik 2004 yılında Halle Berry'nin oynadığı Kedi Kadın filmi ise pek çok sinema sever tarafından hatırlanmak bile istemiyor! Bunca kötü uyarlaması olan karakterin bir tek hakkını veren Michelle Pfeiffer!

        Her ne kadar Michelle Pfeiffer bu konuda istekli olsa da yakın zamanda gerçekleşecek bir projede Kedi Kadın olarak bulunmak için biraz yaşlı görünüyor. Yine de bu zamana kadar en başarılı Kedi Kadın yorumu kendisine ait olduğundan Michelle Pfeiffer bir sonraki film için doğru isim olabilir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ