Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sen Anlat Karadeniz 45. yeni bölüm fragmanı: Nefes, Vedat'ın mezarında! Sen Anlat Karadeniz 44. son bölüm özeti

        Sen Anlat Karadeniz 44. son bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Sen Anlat Karadeniz'de Tahir, ailesinin gerçek ailesi olmadığını öğreniyor. En büyük suçluyu da Saniye olarak görüyor. Fikret, Tahir'i korumak için Vedat'ı öldürdü. Vedat son nefesini Tahir'in kucağında verirken, Vedat'ın mezarına ilk toprağı da Tahir attı. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Tahir ölüm haberini Nefes'e veriyor. Nefes Vedat'ın mezarınagidiyor ve bundan sonra çok mutlu olacağını söylüyor. Sen Anlat Karadeniz 45. yeni bölüm fragmanı ve 44. son bölüm özeti haberimizde.

        SEN ANLAT KARADENİZ 45. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        "Sevdiğim adam, oğlum ve ben çok mutlu olacağız!"

        REKLAM

        SEN ANLAT KARADENİZ 44. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret’le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye’dir.

        Elindeki kozlarla Vedat’ı köşeye sıkıştıran Fikret, Tahir’in aklanmasını sağlar. Tahir ve Nefes konağa geri dönerken Vedat için yenilgiyi kabul etmek imkansızdır.

        Fikret, Tahir’i korumak için öz oğlu Vedat’ı öldürür. Vedat’ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ