Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI | Kısa, uzun kadına ve erkeğe duygusal, en anlamlı resimli 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları ve notu
        1

        Her sene 14 Şubat'ta kutlanan Sevgililer Günü bu yıl da unutulmuyor. Sevgililer Günü'nü kutlarken sevgi ve tutkuyu ifade etmenin en güzel yollarından biri yine hiç şüphesiz ki romantik mesajlar. Sevgilinize, eşinize gönderebileceğiniz en güzel, farklı ve resimli Sevgililer Günü mesajlarını haberimizde derledik. İşte, 2024 kadına ve erkeğe özel kısa, uzun ve en anlamlı aşk dolu Sevgililer günü mesajı ile sözleri...

        2

        RESİMLİ 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

        Sevgililer Günü'nde yüreğim seninle dolu, aşkın en güzel melodisiyle çalıyor kalbim. Gözlerim seninle parlıyor, ruhum seninle dans ediyor. Seni seviyorum, hayatımın en değerli varlığı.

        Sevgililer Günü'nde seninle geçirdiğim her an, bir masalın içinden gelmiş gibi. Seninle her anı dolu dolu yaşamak, hayatı anlamlandırmak gibidir. Seninle her şey daha güzel, daha anlamlı. Seni seviyorum.

        Gözlerim seninle parlıyor, kalbim seninle atıyor. Seninle Sevgililer Günü, her zaman özel ve anlamlı olacak. Seni çok seviyorum.

        3

        Sevgililer Günü'nde kalbimin tek sahibi, gözlerimin nuru seninle. Seninle geçen her an, sonsuz bir aşkın içinde kaybolmak gibi. Seni seviyorum, seninle olmak benim için bir ayrıcalık.

        Sevgililer Günü'nde seninle birlikte olmak, tıpkı masal kahramanlarının sonsuz aşklarını yaşamak gibi. Seninle her an, bir ömür boyu sürecek bir aşkın başlangıcı gibi. Seni seviyorum, seninle her şey daha güzel.

        4

        KISA SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

        Sevgililer Günü'nde seninle birlikte olmak, hayatımın en büyük hediyesi. Seni seviyorum ve seninle geçirdiğim her anı özel kılıyorum.

        Gözlerim seninle parlıyor, kalbim seninle atıyor. Seninle Sevgililer Günü, her zaman özel ve anlamlı olacak. Seni çok seviyorum.

        Sevgililer Günü'nde seninle birlikte olmak, tıpkı en güzel rüyanın gerçekleşmesi gibi. Seninle her an, sonsuz bir aşkın içinde kaybolmak gibidir. Seni seviyorum, seninle her şey daha anlamlı.

        5

        Seninle Sevgililer Günü, sadece bir günde değil, her günümde yaşadığım bir güzellik. Seninle her anı değerli, her anı özel. Seni seviyorum.

        Sevgililer Günü, seninle geçirdiğim her anı hatırlamak ve seninle birlikte daha nice güzelliklere yelken açmak için bir fırsat. Seninle her şey daha anlamlı, daha güzel. Seni çok seviyorum.

        6

        KADINA VE ERKEĞE UZUN SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI

        Sevgilim, hayatımda senin gibi biri olduğu için ne kadar şanslı olduğumu her gün yeniden fark ediyorum. Seninle geçirdiğim her an, kalbimin daha da dolup taşmasına neden oluyor. Seninle olmak, beni her anlamda mutlu ediyor. Seninle geçirdiğim her gün, benim için bir hazine değerinde. Seninle yaşadığımız anılar, ömrüm boyunca unutmayacağım en değerli hazinelerim.

        Sevgililer Günü'nde seninle geçirdiğim her an, birbirinden değerli mücevherlerle süslenmiş bir kolye gibi. Seninle her şey, bir başka anlam kazanıyor. Seni seviyorum, seninle olmak her şeye değer

        7

        EN DUYGUSAL SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

        Sevgilim, seninle geçirdiğim her gün benim için bir armağan. Senin varlığın, hayatıma getirdiği anlamı her geçen gün daha da derinlemesine hissediyorum. Seninle yaşadığım her an, kalbimde sonsuza kadar sürecek bir iz bırakıyor. Seninle birlikteyken, her şey daha güzel, daha anlamlı ve daha değerli geliyor bana. Senin sevginle dolu bir hayatı paylaşmak, benim için en büyük mutluluk kaynağı.

        Sevgililer Günü, seninle geçirdiğim her anı hatırlamak ve seninle birlikte daha nice güzelliklere yelken açmak için bir fırsat. Seninle her şey daha anlamlı, daha güzel. Seni çok seviyorum.

        8

        Bugün yine seni düşündüm ve içimdeki sevgi dalgaları hiç dinmedi. Senin varlığın, hayatıma getirdiği güzelliklerin en büyüğü. Seninle her anım, bir masal gibi geliyor bana. Seninle geçirdiğim her saniye, hayatıma anlam katıyor. Seninle olduğum için kendimi şanslı hissediyorum ve seninle birlikte olmak benim için en büyük hazine. Seni çok seviyorum hayatımın aşkı.

        9

        Bugün yine gözlerimi açtığımda, senin varlığınla dolu bir dünyada olduğumu gördüğüm her an, sanki zaman durmuş gibi hissettiriyor. Kalbim seninle dolup taşıyor, seninle geçirdiğim her anı sonsuza kadar hatırlayacağımı biliyorum. Senin sevginle aydınlanan bir dünyada olmak, benim için en büyük mutluluk kaynağı. Seni sevmek, benim için yaşamın anlamını bulmaktan daha fazlası. Seninle her şey daha güzel, daha anlamlı ve daha değerli.

        10

        Sevgilim, seninle olan her an, bir masalın içindeymişim gibi hissettiriyor. Seninle birlikteyken, her şey daha güzel, daha anlamlı ve daha coşkulu geliyor. Gözlerin, içinde sonsuz bir aşk barındırıyor ve seninle birlikte olmanın ne kadar büyük bir nimet olduğunu hissettiriyor. Kalbim, senin sevginle dolup taşıyor ve seninle geçirdiğim her an, bir hazine gibi değerli. Seni seviyorum, seninle olan her şey benim için büyük bir armağan.

        11

        EN ANLAMLI VE ROMANTİK SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

        Aşk, bir puzzle'ın eksik parçalarını bulmak gibi; seninle her anımızda eksik parçaları bulup tamamlıyorum. Seninle olan her an, bu puzzle'ın en güzel resmini oluşturmak gibi, kalbimi dolduruyor.

        Senin sevgin, şafak sökerken gökyüzünde parlayan en güzel yıldız gibidir; gecenin karanlığını aydınlatan ve yönümü bulmama yardımcı olan bir ışık kaynağıdır. Sevgililer Günü'nde, seninle olan her an, o yıldızın ışığında yolumu bulduğum bir yolculuk gibi

        12

        Seninle birlikteyken, her şey daha anlamlı, daha güzel, daha parlak geliyor. Senin sevgin, beni her daim sarıp sarmalayarak içimi ısıtıyor ve ruhuma huzur veriyor. Gözlerinde kaybolduğumda, dünyanın tüm sıkıntıları bir anda unutuluyor ve yalnızca seninle doluyor her yanım. Seni seviyorum, günümüz kutlu olsun.

        13

        Sevgilim, seninle olan her an, aşkımızın ne kadar büyük olduğunu ve hayatımı ne kadar güzelleştirdiğini hissettiriyor. İçimdeki sevgi, seninle birlikte büyüyerek sonsuzluğa uzanıyor. Seninle her an, benim için bir armağan, bir nimet. Gözlerindeki ışık, ruhuma huzur veriyor ve beni sonsuz bir mutlulukla dolduruyor. Seni seviyorum, seninle olmak her şeye değer.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ