Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA: Buzlanma kazası! Can kayıpları ve yaralılar var!

        Erzurum'un Horasan ilçesi ile Kars'ın Sarıkamış ilçesi arasındaki kara yolunun, Karakurt mevkiinde iki otobüs ile bir kamyonun çarpıştığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

        İLK BELİRLEMELERE GÖRE 2 ÖLÜ, 8 YARALI

        AA'da yer alan habere göre kazanın ardından Kars Valisi Ziya Polat yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 8 kişinin yaralandığını söyledi.

        "İKİSİ AĞIR 8 YARALIMIZ VAR"

        Vali Polat, "2 otobüs ve bir kamyonun karıştığı kazada 2 vatandaşımız vefat etti. İkisi ağır 8 vatandaşımız yaralandı. Yaralılar Sarıkamış hastanemize sevk edildi. İhtiyaç duyulursa Erzurum’a sevk edilecekler" dedi.

        KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

        Zincirleme kazanın görüntüsü bir vatandaşın cep telefonunun kamerasına da yansıdı. Görüntülerde yolcu otobüsü ile bir kamyonun çarpışmasının ardından, olay yerinde çekim yapan vatandaş, buzlanma nedeniyle duramayan ve kaza yapan yolcu otobüsüne arkadan hızlı bir şekilde çarpan diğer otobüsün görüntüsünü kayda aldı.

        BUZLANMAYA DİKKAT UYARISI

        Öte yandan kazanın meydana geldiği bölgede kar ve buzlanma etkili oluyor.

        KARS VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

        AA'da yer alan habere göre Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada, Sarıkamış ilçesinin Karakurt mevkiinde saat 07:45 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 2 kişinin vefat ettiği, 8 kişinin de yaralandığı bildirildi.

        YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

        Açıklamada, yaralıların Sarıkamış Devlet Hastanesi"ne sevk edilerek tedavilerine devam edildiği kaydedildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ