Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Sony Xperia XZ2 fiyatı, çıkış tarihi ve tüm detayları - Teknoloji Haberleri

        Mobile World Congress 2018 başladı! Sony'nin bu sabah kongrede sahne alarak yeni amiral gemisi Sony Xperia XZ2'yi resmen tanıtması bekleniyor. Japon teknoloji devi, bugüne kadar 2018 yılında piyasaya çıkacak 3 yeni telefon modelini, Xperia XA2, Xperia XZ2 Ultra ve Xperia L2'yi CES'de tanıtmıştı.

        İnternete sızan iddialara göre Sony Xperia XZ2'de 18:9 oranında 5,7 inç büyüklüğünde bir ekran bulunacak. Android Oreo ile kutudan çıkacak olan yeni telefonda Qualcomm Snapdragon 845 işlemci bulunacak.

        19MP'lik arka kamerayla karşımıza çıkacak olan telefonda aynı zamanda super-slow motion ve 4K HDR kayıt özellikleri mevcut. 3.180mAh'lık bataryaya sahip olan telefonda ayrıca USB Type-C port destekli hızlı şarj özelliği bulunacak.

        REKLAM

        Bugün tüm MWC 2018'de resmen tanıtılması beklenen telefonun 6 Mart 2018 tarihinden itibaren resmen satışa sunulması bekleniyor. Sony'nin yeni amiral gemisi Sony Xperia XZ2'nin fiyatının 710£ seviyesinde olacağı konuşulurken, XZ2 Compact modeli ise 530£'den satışa sunulacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ