Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Split filminin yıldızından inanılmaz değişim

        Hollywood'un son dönem yetiştirdiği en başarılı oyunculardan James McAvoy, akla gelebilecek her türlü aksiyon filminin üstesinden gelmiş bir oyuncu. Gerek Spit filminde kılıktan kılığa girmesi gerekse de beyin gücüyle ortalığı kasıp kavurduğu Profesör X rolleriyle pek çok aksiyon severden tam not alan oyuncu yeni filmi için bir yıldır hardcore çalışıyor.

        Bu kez fiziksel olarak kendini epey değiştirmesi gereken oyuncu son bir yıldır 5x5 antrenman yaparak bu gördüğünüz vücuda kavuştu.

        Başarılı oyuncu verdiği bir röportajda "İlk olarak Google'a 'kas yapmanın en iyi yolu' yazdım. İnternetten videoları izledikten sonra spor salonuna gittim ve klasik antrenmanlara başladım. Günlük aldığım kaloriyi de epey bir arttırdım. İki yumurta yerine sekiz yumurta yiyince ya da her öğün farklı bir besin tüketince aldığınız kalori miktarı da artıyor. Son bir yıldır günde yaklaşık olarak 5 bin- 6 bin arasında kalori tüketiyorum." açıklamasında bulundu.

        M.Night Shyamalan çektiği "Unbreakable" filminin devamı için hazırlıklara başlayan McAvoy öyle görünüyor ki "Glass" filmiyle Bruce Willis'i fiziksel olarak yakalayacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ