Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Sporting Lisbon - Barcelona maçı hangi kanalda ve saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Sporting Lisbon bu akşam zorlu maça çıkıyor. Evinde Barcelona'yı ağırlayacak olan Lisbon, son Şampiyonlar Ligi'nde Olympiakos'a konuk olmuştu. Galibiyetle dönen Sporting Lisbon, Barcelona maçınıda kazanmak istiyor. PekiSporting Lisbon - Barcelona maçı hangi kanalda ve saat kaçta? İşte maça dair tüm detaylar...

        SPORTİNG LİSBON - BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

        Sporting Lisbon, bu akşam kendi sahasında Barcelona'yı misafir ediyor. Sporting Lisbon - Barcelona karşılaşması Türkiye saati ile saat 21:45'te başlayacak. Maç Sporting Lisbon'nun Jose Alvalade Stadyumu'nda oynanacak. Hakem düdüğü Ovidiu Hategan'da olurken yardımcılığı ise Octavian Sovre ve Sebastian Gheorge yapacak. Türkiye'den Tivibu Spor 4 kanalından canlı olarak izlenecek.

        REKLAM

        Sporting Lisbon, geçtiğimiz hafta Portekiz Premier Lig'de oynanan Moreirense deplasmanından 1-1 beraberlik ile dönmüştü.

        • Sporting ile Barcelona, daha önce 2008/09 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleşti ve iki maçı da Katalan ekibi kazandı.
        • İlk hafta Olympiakos'u deplasmanda yenen Sporting'in daha önce Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk iki maçından da galibiyetle ayrıldığı olmadı.
        • Sporting, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 15 maçın sadece birinde kalesini gole kapatabildi.
        • Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 17 grup maçının 14'ünü kazanırken; son 45 grup karşılaşmasının 44'ünde rakip fileleri havalandırdı.
        • Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son altı dış saha maçının dördünü kaybederken, bu sayıya önceki 15 maçta ulaşabilmişti.
        • Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar 96 gol atan Lionel Messi, 107 gollü Cristiano Ronaldo'nun ardından bu alanda ikinci sırada yer alıyor.

        EN GOLCÜLER

        Sporting Lisbon: Seydou Doumbia (2), Gelson Martins (2), Bast Dost (1)

        Barcelona: Lionel Messi (2), Ivan Rakitic (1)

        SAKAT / CEZALI DURUMU

        Barcelona: Rafinha (sakat), Ousmane Dembele (sakat), Arda Turan (kadro dışı), Thomas Vermaelen (kadro dışı), Paco Alcacer (kadro dışı)

        SON MAÇ KADROLARI

        Sporting Lisbon: Rui Patricio, Jeremy Mathieu, Sebastian Coates, Jonathan Silva, Cristiano Piccini, William Carvalho, Marcos Acuna, Bruno Fernandes, Rodrigo Battaglia, Gelson Martins, Seydou Doumbia

        Barcelona: Marc- Andre ter Stegen, Nelson Semedo, Samuel Umtiti, Gerard Pique, Jordi Alba, Andres İniesta, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Ousmane Dembele, Lionel Messi, Luis Suarez

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ