Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu? Survivor 107 bölüm fragmanı

        Survivor ilk eleme adayı kim? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? soruları yarışmanın bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından gündemde. Yarışmacılar çeyrek finali garantilemek için dokunulmazlıkları kazanarak bu haftayı elenmeden kapatmayı hedefliyor. Ancak bugünkü dokunulmazlığı kaybeden takımdan bir yarışmacı eleme potasına girdi. Bu akşamın bir diğer konusu da dokunulmazlık oyunu sırasında sakatlanan Nisa ve Elif oldu. İşte 13 Haziran 2020 Survivor son bölümde yaşananlar...

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor dokunulmazlık oyununda bu akşam da kıyasıya rekabet vardı. Oldukça uzun bir parkurda yarışan yarışmacılar tüm güçlerini ortaya koymaya çalıştı. 9 - 4'lük skorda üst üste atak yapan Kırmızı takım skoru 9 - 9'a getirmeyi başardı. Beraberlik olduğu için bayrak yarışına gidildi.

        Bayrak yarışında Mavi takımda Sercan ve Yasin, Kırmızı takımda Cemal Can ve Berkan bayrak yarışında ter döktü. Ve bu büyük mücadelenin kazananı Kırmızı takım oldu. Dokunulmazlık Kırmızı takımın oldu.

        SURVİVOR NİSA VE ELİF SAKATLANDI

        Dokunulmazlık oyunu sırasında ilk önce Elif önemli bir sakatlık yaşadı. Elif girdiği havuzda boynunu sakatladı. Boyunlukla havuzdan çıkartılan Elif kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Ardından da Nisa oyun sırasında yüksekten düştü. Herkesi çok korkutan Nisa'nın ayağa kalkması herkesi çok sevindirdi. Şimdilik Nisa'nın ciddi bir sakatlığı bulunmuyor.

        REKLAM

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM?

        Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, ada konseyinde yaptığı oylama ile haftanın ilk eleme adayını belirledi. Haftanın ilk eleme adayı ARDAHAN oldu.

        SURVİVOR YENİ TAKIMLAR

        Çarşamba günü bu haftanın takımları seçilirken, Nisa ile Sercan arasındaki gerilim de ayyukaya çıktı. Sercan ile aynı takımda olmak istemeyen Nisa kısa süreli panik yaşadı.

        Mavi takım: Ardahan (kaptan), Elif, Sercan, Yasin, Evrim.

        Kırmızı takım: Cemal Can (kaptan), Berkan, Nisa, Barış.

        Survivor 2020 14 Haziran 2020 107. Bölüm Tanıtımı

        Survivor 107. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Çeyrek finale kalacak son sekizi belirleyecek dokunulmazlık oyunlarında Kırmızı takım ile Mavi takım arasında müthiş mücadeleler veriliyor. 14 Haziran 2020 Pazar günü ekrana gelecek Survivor 2020 107. Bölümde iki takım arasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak.

        Survivor yeni bölüm tanıtımında dokunulmazlık oyununu önemi “Burada sağlam kalan dokunulmazlığı kazanacak. Ya kazanır final yaparsınız ya da kaybeder birini yazarsınız” sözleri ile anlatılıyor. Survivor yeni bölümde, iki takım yarışmacıları parkurda kıyasıya bir mücadele verirken karşılıklı atışmalar ile tansiyon yükseliyor. Survivor 2020 yeni bölüm fragmanında dikkat çeken ise Sercan ile Nisa arasındaki “kötü insan” tartışması oldu. Survivor’da ikinci dokunulmazlığı kim kazanacak? Survivor 2020’de ikinci eleme adayı kim olacak? Bu soruların cevapları ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında Survivor 107. Yeni bölümde...

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ