Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tolgahan Sayışman: Almeda’nın psikolojisi bozuldu - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Tolgahan Sayışman, önceki gün Bebek’te görüntülendi.

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre rol aldığı dizinin tatil gününde diğer işlerine koşturduğunu ifade eden Tolgahan Sayışman, Ramazan ayının ilk haftasında afet bölgesine gideceğini dile getirdi.

        Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin onursal başkanı olan Tolghan Sayışman, “Ramazan ayının ilk haftası bölgede olacağım inşallah. Şu an arkadaşlarımız orada ihtiyaçlar konusunda çalışmalar yapıyor. Hem onları ulaştıracağız hem de birlikte iftar yapacağız” dedi.

        Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Sayışman, 2017'de ABD'de evlendi.  Çiftin iki çocukları bulunuyor.
        Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Sayışman, 2017'de ABD'de evlendi. Çiftin iki çocukları bulunuyor.
        REKLAM

        "Depremle ilgili bir önlem alabildiniz mi?" sorusuna Tolgahan Sayışman, bu konuda şunları söyledi; “Ailemi, kendimi kurtarsam bile aklım sevdiğim insanlarda, sizlerde olacak. Umarım öyle kötü günler bir daha yaşamayız. Almeda’nın deprem olduğundan beri psikolojisi bozuldu. Hep yakınlarda olmamı istiyor. Hiç kolay değil umarım bu zamanları hızla atlatırız.”

        1992 Tiran doğumlu olan Almeda Abazi Sayışman,2007'de 'Miss Tiran', 2008'de 'Miss Arnavutluk' ve aynı yıl 'Miss Globe Kâinat Güzeli' adlı yarışmalarda kraliçe seçildi.

        1981 İstanbul doğumlu olan Tolgahan Sayışman,2005'te Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Sayışman, modellikten sonra başladığı oyunculuk kariyerinde 18 yılda 15 TV dizisiyle 5 sinema filminde rol aldı.

        REKLAM

        Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Sayışman, 14 Şubat 2017'de 40 kişinin katıldığı bir nikâh töreniyle Los Angeles'ta evlendi.

        Çifitin; 2019'da oğulları Efehan, 2021'de ise kızları Alina dünyaya geldi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ