Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuba Büyüküstün tanık oldu, Umut Evirgen beraat etti

        Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; işletmeci Umut Evirgen, sevgilisi Tuba Büyüküstün’le birlikte İstinye’de bir kafede kendisini görüntüleyen gazeteci İsmail Bayrak’ın fotoğraf makinesinin gasp edilip tehdit edilmesiyle ilgili yargılandığı davada beraat etti.

        İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün yapılan ikinci duruşmaya, adamları Doğan Akbaş ve Ahmet Fatih Baltacı’yla birlikte yargılanan Umut Evirgen katılmazken, Tuba Büyüküstün davada tanıklık yaptı.

        Ünlü oyuncu ifadesinde, “Olay günü Umut’la birlikte kahvaltı yapıyorduk. Gazetecinin fotoğ- raf çektiğini görmedim. Umut yerinden bile kalkmadı. Doğan ile Fatih’in bir yere gittiğini görmedim. Eve gittikten sonra basında çıkan haberlerden olayı öğrendim. Umut’a sordum, o da şaşırdı” dedi. Evirgen ve Ahmet Baltacı’nın, nitelikli yağma suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verilirken, mahkeme Akbaş hakkındaysa silahlı tehdit suçu olduğunu belirterek, 1 yıl 8 ay hapis cezasına hükmetti.

        NE OLMUŞTU?

        REKLAM

        Tuba Büyüküstün, Onur Saylak'tan boşandıktan sonra işletmeci Umut Evirgen ile bir mekanda görüntülendi. Evirgen’in korumaları durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak’ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı.

        Baltalimanı’nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan Bayrak, olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek Evirgen ve korumalarından şikâyetçi oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ