Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ali Kızıltuğ kimdir? - Ali Kızıltuğ neden öldü?

        Halk ozanı Ali Kızıltuğ Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ali Kızıltuğ için Pir Sultan Abdal Cemevi'nde tören düzenlendi.

        Kızıltuğ için Çankaya Oran'da bulunan Pir Sultan Abdal Cemevi'nde düzenlenen törene Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kızıltuğ'un yakınları ile çok sayıda seveni katıldı.

        Kızıltuğ, yarın memleketi olan Divriği Mursal'da toprağa verilecek.

        KANSER TEŞHİSİ KONULMUŞTU

        Ali Kızıltuğ’a geçtiğimiz aylarda kanser teşhisi koyulmuştu.

        Onur Akay, "Büyük halk ozanı Ali Kızltuğ, Ankara'da bir özel hastaneye kaldırıldı. Değerli sanatçımızın kalçasında görülen kanser tümörünün, akciğere metastaz yaptığını ailesinden öğrendim. Ali Kızıltuğ, şu anda onkoloji servisinde ışın tedavisi görüyor ve kemoterapi tedavisine başlanacak. Nefes almakta güçlük çeken ve yemeden içmeden kesilen büyük sanatçımız için dualarınızı bekliyorum." paylaşımını yapmıştı.

        5 GÜN DAHA HAYATA TUTUNA BİLSEYDİ

        Usta ismin vefat haberi alan Cem Adrian yaşadığı üzüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşıp şu notu yazdı: 'Büyük bir tesadüf sonucu tanıştım sözü, müziği ile. Öyle sevdim, öyle içten söyledim ki türküsünü.. 5 gün daha hayata tutunabilseydi onun için düzenlenen saygı gecesinde, huzurunda söyleyecektim 'öf öf'ü... Büyük usta Ali Kızıltuğ... Hayata bıraktığı onurlu iz hiç unutulmayacaktır...'

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ