Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Yapımcı ve yönetmen Brett Ratner da cinsel tacizle suçlanıyor

        Rush Hour serisi, X:Men: The Last Stand gibi filmlerin yönetmenliği yanı sıra RatPac Entertainment adlı yapım şirketinin de sahibi Brett Ratner, Los Angeles Times gazetesinde çıkan habere göre altı kadına cinsel tacizde bulunmuş. Ünlü yapımcı ve yönetmenin şahsi evlerden film setlerine, setlerden özel davetlere kadar gerçekleştirildiği iddia edilen taciz olaylarıyla başı dertte!

        Çıkan haberde 1995 yapımı Species'le ismini duyuran Natasha Henstridge, 90'lı yılların başlarında modellik kariyerine henüz başlayan Henstridge'ı evine çağırıp kolundan sert bir şekilde tutarak oral seks yapmaya zorlamış.

        Bütün bu olaylarından ardından Warner Bros ile olan anlaşmasını fesheden yapımcı, Hugh Hefner biyografik filmini de iptal etmiş durumda. Filmin başrol oyuncusu olacağı konuşulan Jared Leto'nun temsilcileri ise olay sonrasında açıklama yaptı:

        "Jared Let, Brett Ratner'ın yöneteceği Hugh Hefner filminde yer almayacaktı ve yönetmen kendisiyle gelecekte de çalışmayacak. Daha önce çıkan haberler yalandı ve temsilciler tarafından doğrulanmamıştı."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ