Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “Nisan ayıyla birlikte Türk futbolunda elektronik bilet uygulamasına geçiliyor. Stadyum girişleri artık sadece Passolig kartlar ile gerçekleşecek. Passolig’le birlikte kağıt bilet devri kapanıyor.

        6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Kanunu’nun getirdiği E-bilet projesi kapsamında bir yenilik olan Passolig kart; stadyumlara girişi sağlayan ve kişiye özel bir sportif kimlik kartı olmanın yanı sıra, alışveriş ve ulaşım başta olmak üzere günlük hayatın birçok alanında kullanılabilecek.

        Futbol Federasyonu, kendi sitesinden böyle bir açıklama yaparak, duyurdu E-bilet dönemini.

        Ancak, geçileceği uzun süre önce açıklanmasına rağmen, aktif hale gelmesine yakın karşı fikirler atılmaya başlandı. Yok fişleme, yok ayrımcılık falan diye..

        Gerçek olan, doğru dürüst bir proje olduğudur. Taraftar için büyük kolaylıktır. Bilet kuyruklarında beklemek demektir.

        Stada girerken rahatlıktır. Saatler öncesinde gitmemektir. Yerin bellidir, yurdun bellidir. Nereye oturacağını bilirsin. Rezervasyonla bilet aldığın sinemaya gider gibi, rahat olursun.

        Ama tribünlerde adam gibi oturacaksın. Taşkınlık yaptın, kameralara yakalandın mı, “Giremez”i yersin, kartın da bir işe yaramaz.

        Gerçek futbol taraftarını yaratma projesidir E-bilet.

        Başlangıçta biraz masraflı görünse de, bir maç biletine 600 TL değer biçildiği düşünülürse, korkmaya hiç gerek yok.

        Keşke aksilikler yaşanmasa da, gerçek futbol taraftarı maçlarını izlese.

        Ertekin’in söyledikleri

        yenilir, yutulur değil

        Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin’i çok kızdırmışlar. “Karşıyaka maçını sattılar” söylentileri, çileden çıkarmış Ertekin’i... Söyledikleri yenilir yutulur gibi değil.

        Arka sayfada haberini okuyacaksınız. Söylediklerinin birçoğu da uygun görmediğimiz için yazılmamıştır.

        İsmail hocaya hak vermemek de elde değil. Bu kadar başarılı giden bir takım, (ki Karşıyaka önünde de özellikle ilk yarı çok iyi oynadılar) hiç maç satar mı..

        Süper Lig’e bu kadar yaklaşmışken, insanlara böyle leke sürülür mü.

        Ertekin kimi veya kimleri kastediyor bilmiyorum ama, söylediklerine pişman olmuştur inşallah.

        Balıkesirspor, 1. Lig’de Süper Lig yolundaki en iddialı takımlardan biridir. Başarıları ile herkesi şaşırtmış, ama haftalar ilerledikçe de alıştırmıştır. İyi sözler duymayı hak etmektedir.

        Onun için herkesin ağzından çıkanı kulağının duyması gerekmektedir.

        Altınordu’ya alkış

        Atılım, gelişme, yaratıcılık denince akla gelen tek takım Altınordu. Kısa zamanda herkesin gönüllerine taht kurdu. Futbolla yakından ilgilenen ilgilenmeyen herkes Altınordu’yu tanıyor artık. Sadece futbolla ilgilenmiyor, sosyal projelere de imza atıyorlar. Son olarak Van’dan gelen bir çağrıya kulak vermişler.

        Reşit Çelik Ortaokulu’ndan atılan bu mailde spor malzemelerine duyulan ihtiyaç belirtilmiş, Konu Başkan Seyit Mehmet Özkan’a iletilmiş ve gereken yardım yapılmış. Resimlerden çocukların ne kadar mutlu olduğu belli oluyor.

        Altınordu’nun niye bu kadar kısa zamanda başarılı olduğu belli oluyor. En küçük detay bile atlanmıyor. Bir mail, sadece o kadar. Onlarcasının üzerinden atlarsın, ama Altınordu atlamıyor. Masraf gözüyle bakmıyor, insan olmayı öğretiyor.

        Önce insan yetiştirdiğini hiç unutmuyor, hep o mesajı veriyor.

        İnsanca yönetiliyor ve layık olduğu değeri buluyor.

        Alkışlamaktan ellerim acıdı ama...

        Bir alkış daha Altınordu’ya...

        Diğer Yazılar