Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul’un dekorasyonu en şık, en konforlu, enerjisi en yüksek spor kulüplerini sizin için inceledik.

        Spor kulüpleri, insanlar üzerindeki etkilerinin vazgeçilmez olmaya başladığını fark ettiklerinden beri çok güzel projelerle karşımıza çıkıyor. Bir spor salonuna gittiğinizde “Egzersiz, sauna, hamam, cilt bakımı, kafe” derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. İşte İstanbul’un dekorasyonuyla da dikkat çeken en güzel 5 spor salonu...

        D-GYM

        4 bin 500 metrekare alana sahip kulübün girişinde sizi teak kaplama banko ve lambirili duvarlar karşılıyor. Kulüpteki ortak alanlar birbirine cam bölmelerle bağlı, bu da ferahlık duygusunu kuvvetlendiriyor. Yüksek tavanlar ise dinamik bir ortam yaratıyor ve sizi spor yapmaya teşvik ediyor. Kafe ve egzersiz alanı arasındaki cam bölme ise metal konstrüksiyonla hareketlendirilmiş. Kulübün SPA bölümü ve soyunma odaları için de hayli geniş bir alan ayrılmış. VIP soyunma odaları ise özgürlüğüne ve konforuna düşkün üyeler düşünülerek özel olarak dizayn edilmiş. Parmak iziyle giriş yapılan bölümde, kendinizi evinizdeymiş gibi hissediyorsunuz.

        HILLSIDE CITY CLUB–İSTİNYE HILLSIDE CITY CLUB–İSTİNYE

        İstinyepark Alışveriş Merkezi’nin içinde yer alan Hillside City Club, alışveriş merkezinin dinamizmi ve hareketini mekânına çok başarılı bir şekilde taşımış. Böylece mesela siz koşu bandındayken karşınızdaki manzara sürekli değişiyor. Mekân, bilinçli sporu, eğlence ile birleştiren, çok işlevli ve butik bir anlayışla dekore edilmiş. Spor kulübünün alışveriş merkezine bakan cephesinden içeriye gün ışığı giriyor. Açık renk zemin döşemesi ise mekâna ferahlık ve netlik kazandırıyor.

        MAC – KANYON

        Mars Athletic Club (MAC), endüstriyel, sportif ve modern ambiansıyla, şehrin kaosundan da kaçmak isteyenler için birebir. Uzun ahşap giriş kapısının ardında spor kulübünün kafesi yer alıyor. Mekândaki oturma grupları, uzun bir sedirin önünde sıralanmış. Yüksek galeri boşluğuna yerleştirilen kafe, tüm katlardan görülebiliyor. MAC Kanyon’da tüm spor faaliyetlerinin bir arada olmasına özen gösterilmiş. Soyunma odalarından çıkıp, bir köprüden geçerek egzersiz alanına geliyorsunuz. Yüksek tavan ve büyük pencereler gün ışığını mekâna taşıyor. Yaz aylarında kullanılan ahşap teras, üyelerin güneşlenmesi için tasarlanmış.

        ESSPORTO–METROCITY

        1200 metrekare alan üzerinde kurulu olan Essporto Health Club’ın çevresindeki ağaçlandırma, kendinizi hem içeride hem de dışarıda hissetmenizi sağlıyor. Mekânın genel aydınlatma sistemi, gün ışığına duyarlı. Kulübün girişinde yer alan resepsiyonda beyazın, bütününde ise turuncunun hâkimiyeti dikkat çekiyor. Kafede ise mozaik kaplı dokusuyla bordo renkli bar, sıcak bir atmosfer yaratıyor. Zeminde ise açık renk ahşap kullanılmış. Spor salonunun dekorasyonunda başrolü üstlenen ahşap ve bitkilerin katkısını da unutmamak lazım. Essporto’nun en can alıcı bölümü ise terası...

        MAYADROM SPORTS CENTER

        Mayadrom Sports Center’ın egzersiz alanı, teraslama yöntemiyle farklı bölünmüş. Böylece farklı antrenmanları aynı ortamda yapabiliyorsunuz. 450 metrekare büyüklüğündeki çok amaçlı bir sahada; basketbol, voleybol oynayabilir ya da mini bir futbol maçı yapabilirsiniz. Mekânın bir diğer güzelliği ise balkon kıvamındaki terastan bu maçları izleme imkânı sunması. Mayadrom Sports Center’da en dikkat çeken ve burayı diğer spor salonlarından farklı kılan şey ise tırmanma duvarı. 7 değişik rotaya sahip tırmanma duvarı, Türkiye’nin en uzun kapalı alan tırmanma duvarlarından biri.

        Diğer Yazılar