Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        The Edition Hotel, 7 yıldızlı hizmeti ve görkemli dekorasyonuyla adından sıkça söz ettirecek. Otelin konsepti; kendi alanında en iyi olan dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplamak. Böylece, kusursuz hizmet ilkesi ve lüks servisle otelin içinde 24 saatlik yaşam alanları yaratılmış.

        Yiyecek ve içecek hizmetini dünyanın sayılı restoranları arasında olan Cipriani veriyor. SPA, bu konudaki uzmanlığıyla tanınan İngiliz tasarım firması HBA tarafından dizayn edilmiş. Manikür-pedikür hizmeti bile marka: Bastian Gonzales. Önümüzdeki günlerde açılacak Billionaire adlı kulüp, eğlence dünyasına damgasını vuran isimlerden Flavio Briatore’nin.

        Otele girer girmez görsel bir şölen başlıyor. Dekorasyon, otele özel parfümle birlikte sizi baştan çıkarıyor. Gelin, lobiden kral dairesine bu lüks oteli birlikte dolaşalım...

        SPA- Aydınlatma çok başarılı

        Pleksi kaplama ve aydınlatma, havuz alanının büyük bölümünü kaplıyor. Bu sayede mekân çok daha büyük görünüyor, derinlik kazanıyor. Zemin ise tik ahşap kaplama. Dinlenme şık şezlongları bej renkte. Böylece havuzun mavisi öne çıkıyor. Otelin dekorasyonuna hâkim olan yumuşak renkler SPA’da da kendini gösteriyor. Girişte bulunan kırmızı duvar üzerindeki, sedef kabuklardan yapılmış dekor perde ise mekâna hareket katıyor.

        EXECUTIVE SUIT - Dairesel mimari

        Bu özellikli suite, siyah-beyaz kontrastı hâkim. Zemin, açık renk parke. Siyah mobilyalar ise zeminle güzel bir kontrast oluşturuyor. Dairesel bir alana yayılan Executive Suit, beyaz perdelerle donatılmış. Kanepe kumaşlarında az ama vurucu renkler tercih edilmiş. Yemek masası cam, sandalyeler ise kuğu gibi zarif ve beyaz. Suitin yatak odası bölümünde dore-beyaz kombini kullanılmış.

        STANDART ODALAR - Az renkle yalın şıklık

        Standart odalar yalın, elegan ve konforlu. Tavan ve duvar kaplamaları ahşap. Odalarda açık renk kumaşla kaplanmış büyük bir kanepe var. Mekânda az renk kullanılmış. Yalınlık banyoda da kendini gösteriyor; zemin ve duvarlar, özel İtalyan mermer kaplama. Bu malzeme ışığı iyi yansıtıyor, içerisi ferah görünüyor. Banyoyla odayı cam bölme ayırıyor. Odaların aydınlatmasında gizli ışıklandırmayla huzurlu bir ambians yaratılmış; odadan çıkmak istemeyebilirsiniz!

        LOBİ - Görkemli sadelik

        The Edition Hotel, yüksek tavanlı bir girişle karşılıyor sizi. Lobiye girer girmez bej, platin ve bronz metal renklerinin yarattığı sade ama çarpıcı bir atmosferin içinde buluyorsunuz kendinizi. Zaten otelin tamamına bu renkler hâkim. Lobide en dikkat çeken obje, tavandan sarkan küre şeklindeki özel tasarım aydınlatma. Kavisli köşe hatlarına sahip tavan, özel bir boyayla platin görünümlü hale getirilmiş. Duvarlardaki kesme taş kaplamalar ise mekâna yalın ve akıcı bir görüntü kazandırıyor. Lobide az sayıda oturma birimi var. Yüksek sırtlı oturma grupları, açık renk kumaşla kaplanmış.

        LOBİ-BAR - Bir duvarı akvaryum

        Barın arkasındaki büyük akvaryum, lobiyle barı ayırıyor. Açık renk modern oturma grupları, koyu renk parke zeminle kontrast oluşturuyor. Dışa açılan cephelerde, güneş ışığını kontrol altına almak için bronz plakalar ve sütunlarla bir çeşit güneş paneli yapılmış. Mekânın arka bölümünde, sedir tipi oturma grupları ve alçak sehpalarla sohbet ortamı yaratılmış.

        KRAL DAİRESİ - Her şey marka

        Kral dairesi lüksün tanımını yeniden yapıyor. Duvarları genç Türk ressamların eserleri süslüyor. Kanepeler Fendi, sehpalar ile yemek masası Giorgetti marka. Dresuarlar ve objeler ise İtalyan firma Arca’dan. Müzik sistemi Bang&Olufsen. Aydınlatma elemanları İtalyan tasarımı. Zemin, açık renk parke kaplı. Mekâna bej ve yumuşak açık gri tonları hâkim. Otelin kral dairesi, genişliği ve kullanılan malzemelerin niteliğiyle büyüleyici. Siyahın hem mobilyada hem de aksesuvarlarda cesurca kullanılması mekânı daha da çekici kılıyor. İstanbul manzaralı jakuzi ise bu görkemli atmosfere son noktayı koyuyor.

        Diğer Yazılar