Varsa yoksa, Manisa
Manisaspor’a umut ışığı doğdu. Samimiyetle söylüyorum; aslında ben umutsuzdum.
Çünkü Mansisaspor üst üste kazandığı maçlardan sonra haftalarca hatta aylarca, hep mağlup olmuştu. Şanssızlık bile diyemiyorduk. Çünkü hep kötü oynuyordu. Ama bugün belki de can havliyle inanılmaz mücadele etti.
Belki de maç öncesi soyunma odasında ya “Hep ya hiç” dendi. Şimdi bu ruh halindeki bir takım, taktik-tuktik bir yana inanılmazları yapar.
Nitekim Manisaspor da onu yaptı. Son aylarda görülmediği kadar iyi mücadele etti. Sahanın her yerinde baskı yaptı. Hemen her oyuncusu kendi çapında yıldızlaştı ve ligin ciddi takımlarından Mersin’i 2 golle yıktı.
Mersin deyip geçmeyin, kimlerin kimlerin canını yaktı. Bu yüzden bu sonuç bana göre çok ciddi bir ışıktır. Manisa takımı bundan sonra hep böyle bütün hücreleriyle oynasın, her oyuncu “Ben değil biz” desin kurtuluş mucize olmaz.
Manisaspor her zaman teknik direktör değiştirdi. Bu, takımda ciddi sarsılma yapar. Ama takım bütün bu sarsılmalara direniyor ve oyuncular kendi bireysel beyninde “Bu benim ekmeğim. Bu ligde kalmalıyım” diyor, besbelli.
Başta kaptan kaleci İlker’i birleştiriciliği için kutluyorum. Taraftardan da daha çok destek bekliyorum. Biz de boş durmayalım. Manisaspor’umuzu destekleyelim.