Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka için çift kaymaklı bir hafta oldu. Çünkü, Play-Off yolunda herkes KSK için çalıştı. Değerli bir galibiyetti. Rakipleri puan kaybetti.

        Karşıyaka bu kez geçmiş haftalardaki etkili futbolunu oynayarak kazanmadı. Maçın bazı bölümlerinde baskı kurdu, biraz da oyun şansı vardı. Rakip Tavşanlı Linyitspor fizik kalitesi düşük, ağır bir takım olmasına rağmen Karşıyaka kadar pozisyon buldu.

        Karşıyaka ise, ilk yarıda penaltı ve gol dışında pozisyon üretemedi. Skorun dengeye gelmemesi biraz da şanstı. Mustafa Hoca takımda küçük rötuşlar yapmış. Bülent ile oyuna başlamak doğru bir karardı. Zira Erhan Şentürk haftalardır verilen şansı iyi değerlendiremedi.

        Defanstaki değişikliğin anlamını ise pek çözemedim. Belki de o alandaki oyuncularını diri tutmak için rotasyon yapılıyordur. Agbetu, maç boyunca etkili değildi, can alıcı noktalardan uzak oynadı. Orta saha ise görevini yerine getirdi. KSK'nin idare eden futbolu ikinci yarıda da devam etti. Rakibin 70'ten sonra 10 kişi kalması hepimizi rahatlattı.

        Skor 2-0 olunca maçın daha da kolay geçeceğini umuyorduk. Ancak düşündüğümüz gibi olmadı. Rehavet son dakikaya kadar gereksiz bir şekilde canımızı sıktı.

        Seyirci bu karşılaşmada oynanan futbolun önüne geçti. Muhteşem bir koro, 90 dakika boyunca Karşıyaka'ya büyük bir motivasyon oldu.

        Diğer Yazılar