Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni Gelin 22. bölüm 3. fragmanı yayınlandı

        Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 22. bölüm 3. tanıtımı yayınlandı. Hakan Altun’un Ağlamak Yok Yüreğim isimli şarkısı eşliğinde Baran, Şirin ve Ferhat arasındaki aşk üçgeninin ekrana geldiği duygusal tanıtım izleyenleri derinden etkiledi.

        YENİ GELİN 22. BÖLÜMDE KAYNANALAR HASTENELİK OLUYOR

        Yeni Gelin’in Cumartesi akşamı ekrana gelecek 22. bölümünde konak halkı bir olmuş, Kalender’i büyük bir ithamla karşı karşıya bırakmıştır. Kalender’in kendini aklaması imkansız görünmektedir. Fakat neyse ki kumaşı entrika tutmayan gelini Bella, her şeyi bir bir anlatır ve konaktakilerin oyunu açığa çıkar. Bella, bu hamlesiyle hem kendi vicdanını rahatlatmış, hem de Kalender’e gerçekleri anlatmıştır. Fakat Bella, kaynanalarının gözünde dokuz kusurlu hareketin en kusurlusunu işlemiştir. Bu saatten sonra Bella’yı, kaynanaların elinden kimse alamayacaktır. Kalender, gerçekleri öğrendiği an evi terk etmiştir.

        Kaynanalar, Kalender’in de yokluğunu fırsat bilip Bella’ya hayatı iyice zindan etmektedir. Bella, Kalender’e gerçekleri anlatsa da Asude’ye anlatamamıştır. Kalender, Asude’nin gözünde hala zorbanın ve magandanın tekidir. Kalender, bunu değiştirmek, Asude’ye ulaşmak için elinden geleni yapar ama başaramaz. Kalender, Asude’nin yolunu gözlerken Asude, onların kapısına dayanır. Fakat bu, Kalender’in hayalinden çok farklıdır. Çünkü Asude, Bozok Konağı’na baskına gelmiştir. Baskın sırasında Asude’nin öğrendikleri her şeyin seyrini değiştirecek, konağın kadınları yine kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecektir.

        REKLAM

        Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

        "Yeni Gelin" yeni bölümü ile 28 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!

        İşte Yeni Gelinin 22. bölüm 3. fragmanı;

        Yeni Gelin 22. bölüm 2. fragmanı;

        Yeni Gelin 22. bölüm fragmanı;

        YENİ GELİN 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yeni Gelin’in bu akşam ekrana gelen 21. bölümündeKalender Ağa’nın, Asude’ye olan ilgisi nedeniyle tüm konak halkı alarma geçti. Bozoklar Asude’den başka gözü kimseyi görmeyen Kalender Ağa’yı, Asude’den soğutmanın yollarını aradılar. Bozok erkeklerinin hatta Bella’nın da işin içinde olduğu bütün denemeleri başarısız oldu. Tüm denemelerin sonunda kendileri zararlı çıkınca çareyi Kamilla’yı çağırmakta buldular.

        REKLAM

        Konaktaki kadınların meseleleri çözme biçimleri de sadece entrika olduğundan yine bir entrika çevirdiler. Bozok erkekleri Kalender Ağa’yı önemli bir davet için bir günlüğüne evden uzaklaştırdılar. Bu sırada Möhteber, Ayşe ve Asiye, Kalender Ağa’dan şiddet gördükleri numarasıyla Asude’yi oyuna getirdi. Konaktakilerin oyununa gelen Asude’nin Kalender Ağa’ya karşı öfkeden deliye döndüğü final sahnesi görülmeye değerdi.

        Show TV’nin beğeniyle izlenenYeni Gelindizisinin başrolleriniJessica MayveTolga Mendipaylaşırken; dizideMustafa Avkıran,Sema Keçik,Dağhan Külegeç,Yonca Şahinbaş,Zeynep Kankonde,Lale Başar,Renan Bilekve daha birçok ünlüoyuncu yer alıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ