Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon "Yeni Gelin"in 20. bölüm tanıtımı yayınlandı

        YapımcılığınıSüreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi"Yeni Gelin"in 20. bölüm tanıtımı yayınlandı. Hazar’ı ihbar eden Asiye’nin, Bella ve Kalender Ağa’nın tepkisiyle karşılaştığı, Gökhan’ın annesi ve eşi arasında kaldığı, Baran’ın konağın her yerinde Şirin’i aradığı tanıtımda Bella’nın Hazar’a, halası Asude’ye engel olmaları gerektiğini söylediği sahneler merak uyandırdı.

        "Yeni Gelin"in bu akşam ekrana gelen 19. bölümündeGökhan yeni gelin getirmediğini, Bozoklara şaka yaptığını söylese de Ayşe ve Afet’in bunu hazmetmesi kolay olmadı. Afet’i şaka olduğuna ikna eden Bozoklar, konakta Gökhan’ın şerefine eğlence düzenledi.Kalender Ağa konaktaki kötü atmosferin dağılması için oğullarını ve gelinlerini denize götürdü. Yaşanan tatsızlıkları unutmak amacıyla çıktıkları yolculuk demir parmaklıklar ardında son buldu. Deniz kenarında eğlenen gençlerle girdikleri kavga sonucunda başları belaya giren Bozokları Bella’nın halası, başarılı avukat Asude kurtardı. Güzelliğiyle Kalender Ağa’nın aklını başından alan Asude, Bozok Konağı’na misafir olarak geldi. Konağa nispeten sakin bir iklim hakim olmuşken jandarmalar kapıya dayandı. Hazar’ı jandarmalara, asker kaçağı olduğu gerekçesiyle ihbar eden ismin, Hazar’ın annesi Asiye olduğunu öğrenen Bozokların büyük şaşkınlık yaşadığı final sahnesi görülmeye değerdi.

        REKLAM

        Show TV’nin beğeniyle izlenenYeni Gelindizisinin başrolleriniJessica MayveTolga Mendipaylaşırken; dizideMustafa Avkıran,Sema Keçik,Dağhan Külegeç,Yonca Şahinbaş,Zeynep Kankonde,Lale Başar,Renan Bilekve daha birçok ünlüoyuncu yer alıyor.

        "Yeni Gelin" yeni bölümü ile14 Ekim Cumartesigünü saat20.00'deShow TV’de!

        İşte "Yeni Gelin"in 20. Bölüm Tanıtımı!

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ