Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın 2021 kainat güzeli belli oldu!
        1

        2021 Miss Universe güzellik yarışmasının birincisi belli oldu.

        2

        İsrail'de düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda birincilik tacını Hindistan'ı temsil eden Harnaaz Sandhu taktı.

        3

        80 aday arasından birinci seçilerek 'kainat güzeli' unvanının sahibi olan Sandhu sonuç açıklandıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

        7

        21 yaşındaki Harnaaz Sandhu, sunucu Steve Harvey'in isteğiyle kedi taklidi yaparak yarışmada öne çıktı.

        8

        Harvey daha sonra sorusunun uygunsuz olduğu gerekçesiyle sosyal medyada eleştirildi.

        9

        Harnaaz Sandhu, yarışma sırasında güzellerle yapılan sohbetlerden birinde iklim değişikliğinin altını çizerek "Dürüst olmak gerekirse doğanın bu kadar çok sorunu olması kalbimi kırıyor. Üstelik bunun nedeni de bizim davranışlarımız" şeklinde konuştu.

        10

        Sandhu yarışmayı kazandıktan sonra yaptığı açıklamada "Kendinizin tek ve biricik olduğunu bilmek sizi güzelleştirir. Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayı bırakın ve dünyada olup biten daha önemli şeyleri konuşalım. Bence anlamak zorunda olduğunuz şey bu. Kendi hayatınızın lideri sizsiniz" dedi.

        11

        Hindistan güzeli, "Ben kendime inandım, o yüzden bugün buradayım" diyerek sözlerini tamamladı. Sandhu, gönüllü olarak mülteci kamplarında yaşayan kadınları sağlık ve hijyen konusunda bilgilendirmek için çalışıyor.

        12

        2017, 2018 ve 2019 yıllarında da çeşitli güzellik yarışmalarına katılan kainat güzeli, aynı zamanda oyunculuk yapıyor.

        49

        Vietnam: Kim Duyen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ