Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ahmet Kural ile sevgilisi Çağla Gizem Çelik'ten tatil pozu: Cemre düştü - Magazin haberleri
        1

        Nikah masasına oturması beklenen Ahmet Kural ile avukat Çağla Gizem Çelik çifti, aşklarını sosyal medyaya taşımayı sürdürüyor. Kural'ın rol aldığı dizinin çekimleri için Kıbrıs'ta bulunan aşıklar, önceki gün güzel havanın tadını çıkarmayı da ihmal etmedi.

        2

        "CEMRE DÜŞMÜŞ!"

        Çağla Gizem Çelik ile kamera karşısına geçen 38 yaşındaki oyuncu, havuz keyfinin ardından birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Hava sıcaklığının yükselmeye başladığını ifade eden Kural, gönderisine, "Cemre düşmüş!" notunu ekledi. İkili, paylaşımlarıyla adeta aşklarını gözler önüne serdi.

        3

        Yaz mevsiminin başlamasına sayılı günler kala bazı ünlü isimler tatil sezonunu açtı. Kimi ailesiyle, kimi de arkadaşlarıyla tatile çıktı ve keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı. İşte o isimlerden bazıları...

        10

        Dizisi geçtiğimiz haftalarda final yapan Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman ile Maldivler'e gitti. Şahin, duş altındaki pozunu Instagram'da paylaştı.

        11

        2016 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren Berkay Şahin-Özlem Ada Şahin çifti, 17 günlük kapanmanın ardından soluğu Bodrum'daki evlerinde aldı.

        12

        Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, oğlu Ali ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.

        13

        Şarkıcı İrem Derici, 17 günlük kapanmanın ardından soğulu Antalya'da aldı. Ayna karşısında bikiniyle poz veren Derici, çekildiği bu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

        14

        2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ise Miami'ye gitti. Günlük hayatından sık sık kesitler yayınlayan Şahin, tekneden yeni fotoğrafını paylaştı.

        15

        Geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturma kararı aldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Ibiza'da tatil yapıyor.

        16

        Model Ece Sükan, bir süredir Bodrum'da bulunuyor.

        17

        Geçtiğimiz yaz koronavirüs salgını nedeniyle evinin çatısında güneşlenen sosyetik güzel Eda Taşpınar, seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte tatil sezonunu New York'ta açtı.

        18

        İş insanı Kaan Demirağ'dan ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, Bodrum'da tatil yapıyor.

        19

        Oyuncu ve sunucu Müge Boz da eşi ve kızı Vina ile Ege kıyılarında.

        20

        Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'yle Ege koylarında tatil yapıyor. Ünlü oyuncu, önceki gün Ünlü'ye poz verdi. Tatilinden kesitleri yayınlayan Ergüçlü'nün paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ