Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bengü'den 'Selim' paylaşımı: Önce cennetin kokusu gelir, sonra... - Magazin haberleri
        1

        2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren Bengü, kızı Zeynep'i bir yıl sonra kucağına almıştı. Ünlü şarkıcı, dört gün önce de Selim adını verdiği oğlunu dünyaya getirdi.

        2

        "ÖNCE CENNETİN KOKUSU GELİR, SONRA..."

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ve ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü'den yeni bir paylaşım geldi. Oğlu ile birlikte kamera karşısına geçen ünlü isim, duygusal bir mesaj yayınladı.

        Bengü'nün, "Önce kokusu gelir cennetin, sonra derin bir nefes alıp, kapatırsın gözlerini ve cenneti izlersin..." notunu düştüğü gönderi takipçileri tarafından 109 binden fazla beğenildi.

        3

        "ÇOK KOLAY BİR DOĞUM OLDU"

        Önceki gün eşi Selim Selimoğlu ile birlikte hastaneden çıkarken objektiflere yansıyan Bengü, "Şükürler olsun sağlıklı ve çok kolay bir doğum oldu." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "ZEYNEP KISKANÇLIK YAPMADI"

        Ünlü şarkıcı, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        Zeynep kardeşini öptü, kokladı. Tam algılayamıyor ama biraz farkında. Şu an bir kıskançlık yapmadı ama sonrasında her çocuk gibi anne-babayı paylaşırken yapabilir. Bundan sonrası bizde artık, biz ikisine de aynı sevgiyi hatta Zeynep'e biraz daha fazla ilgiyi göstereceğiz.

        5

        "KLİBİMİ ÇEKİP SAHNELERE GERİ DÖNECEĞİM"

        Pandemi ve hamilelik süreci nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan Bengü, konuyla ilgili, "Normalleşmeye geçiş yaptık ama benim hamileliğim yüzünden ben sahnelere dönemedim. En yakın zamanda klibimi çekip, döneceğim. Bu süreçte üretmeye devam ettim." demişti.

        6

        "BABALIK KONUSUNDA ZEYNEP BENİ TECRÜBELENDİRDİ"

        Selim Selimoğlu ise, "Babalık konusunda Zeynep beni tecrübelendirdi. Zeynep'in de büyüdüğünü fark ettik. Daha minik bir şeydi elimize gelince, Zeynep abla olmuş." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ