Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berrak Tüzünataç: Bendeki değişimin farkına varın - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki akşam Etiler'deki kayak malzemelerinin satıldığı bir mağazada alışveriş yaparken görüntülendi.

        2

        Sık sık gazetecilerden kaçmaya çalışan Berrak Tüzünataç, bu kez muhabirleri bekletmemek için koşar adımlarla alışverişe ara vererek dışarı çıktı.

        3

        "BENDEKİ DEĞİŞİMİN FARKINA VARIN"

        Tüzünataç, bu durum karşısında şaşkınlıklarını ifade eden gazetecilere, "Şaşırmayın arkadaşlar. Artık bendeki değişimin farkına varın. 5-6 yıl öncesi ile çok fark var" ifadeleri kullandı.

        4

        "BUNLARI KONUŞMAYALIM"

        Tatil için nereye gideceği yönündeki sorulara Tüzünataç, "Aşk ve tatil soruları özel sorular. Bunları şimdi burada konuşmayalım" diyerek özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

        5

        Öte yandan Tüzünataç, İbrahim Selim'in programındaki açıklamalarını soran gazetecilere, "Burada ekstra şeyler söylememek tercihim. Siz programı izleyin, orada her şeye açıklama yapmaya çalıştım" yanıtını verdi.

        6

        Tüzünataç, geçtiğimiz günlerde programda kendisiyle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu.

        7

        Oyuncu, evinde çıplak dolaştığı ve perdeleri hiç kapatmadığı için komşularının rahatsız olduğu haberlerine yanıt vermişti.

        8

        "AYIP DEĞİL Mİ?"

        Tüzünataç, "Röntgenci, ayıp değil mi? Sana ne! Velev ki geziyorum, içeri bakanda değil mi sorun? Ki öyle bir hobim yok... Nüdist bir durumum yok" demişti.

        9

        "İKİ TANE ESTETİĞİM VAR"

        İbrahim Selim'in "Kendini ne kadar güzel buluyorsun?" sorusuna "10 üzerinden 8 derim" yanıtını veren Tüzünataç, "Hiç estetiğin var mı?" diye sorulunca da göğüslerini göstererek "İki tane var. Bana kadar. Karınca kararınca" şeklinde konuşmuştu.