Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Günün transfer haberleri 4 Haziran 2019 - Beşiktaş iki transferi bitiriyor! - Beşiktaş Haberleri
        1

        İki sezondur şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran ve Abdullah Avcı'yla yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız veriyor. Adem Ljajic'in opsiyonunu kullanarak bonservisini alan Kara Kartal'da Avcı, raporunu yönetime sundu.

        2

        Transferde iç piyasada hareketli günler geçiren Beşiktaş ilk anlaşmasını da sağladı! Kara Kartal'ın Avusturya'nın LASK Linz ekibinde oynayan Doğan Erdoğan'ı kadrosuna kattığı öğrenildi.

        3

        Abdullah Avcı'nın da onayını aldığı belirtilen Doğan için Beşiktaş'ın LASK Linz ekibine 200 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Siyah-beyazlılarla 3 yıllık anlaşmaya vardığı kaydedilen 22 yaşındaki Doğan Erdoğan, Samsunspor altyapısından yetiştikten sonra Avusturya'ya transfer olmuştu.

        4

        STOPERE DE YERLİ TAKVİYESİ

        TRT Spor'da yer alan habere göre Beşiktaş, küme düşen BB Erzurumspor'da forma giyen savunmacı Lokman Gör ile anlaştı!

        5

        Haberde BB Erzurumspor'un bu transfer için 500 bin Euro istediği ifade edilirken Beşiktaş yönetiminin bu bonservis bedelini yüksek bulduğunu, bir yandan pazarlıklara devam ederken diğer yandan Abdullah Avcı'nın onayının beklendiği öğrenildi.

        6

        ORTA SAHAYA SENEGALLİ!

        Orta sahaya takviye düşünen Beşiktaş'ın gündemine, Newcastle United'la sözleşmesi sona eren Mohamed Diame geldi. İngiliz basınına göre Beşiktaş'ın, 31 yaşındaki ön liberonun şartlarını araştırdığı kaydedildi.

        7

        Geçen sezon Premier Lig ekibinde 29 karşılaşmada süre alan Diame, 3 dönemdir siyah-beyazlı ekipte forma giyiyor.

        8

        'YENİ MESUT'A KANCA!

        Fikret Orman döneminde Almanya pazarına açılan ve birçok gurbetçi oyuncuyu kadrosuna katan Beşiktaş'ın hedefinde Erkan Eyibil'in olduğu öğrenildi! Alman basınında çıkan haberlerde "Yeni Mesut Özil" olarak anılan 17 yaşındaki genç futbolcu, bir süredir Beşiktaş tarafından izleniyor.

        9

        Mainz U19'da forma giyen ve U19'da 19 maçta 15 gol 5 asistlik performans sergileyen genç futbolcuya İngiltere'den kulüplerin de ilgisinin olduğu öğrenildi.

        10

        NIKOLA VLASIC GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR!

        Başakşehir'de merkezde iki ofansif oyun kuruculu bir oyun tarzı benimseyen Abdullah Avcı'nın bu bölgeye takviye istediği, Beşiktaş yönetiminin de harekete geçtiği öğrenildi. Shinji Kagawa'nın takımdan ayrılmasının ardından bu bölge için arayışları olan Beşiktaş, bonservisi Everton'da bulunan Nikola Vlasic'i gündeme aldı.

        11

        Hırvat Milli Takımı forması da giyen 21 yaşındaki futbolcu için görüşmelere başlayacak olan Beşiktaş, bu futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

        12

        Geçtiğimiz sezon Rus ekibinde forma giyen ve 30 Haziran'da kiralık sözleşmesi bitecek olan genç futbolcu, CSKA formasıyla lig ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 31 maçta 8 gol atıp 7 asist yapmıştı.

        13

        GOMEZ HABER YOLLADI: "DÖNMEK İSTİYOR"

        Beşiktaş'ın transfer listesine sürpriz bir isim dahil oldu. Bundesliga'da küme düşen Stuttgart ile yollarını ayırmayı planlayan Mario Gomez, Beşiktaş'a dönmek istiyor. BeIN Sports'ta yer alan habere göre; Mario Gomez, Beşiktaş'a geri dönmek için siyah-beyazlı yöneticilere haber gönderdi.

        14

        ABDULLAH AVCI SICAK BAKIYOR

        Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın Alman golcünün transferine sıcak baktığı ve transferine onay verebileceği belirtildi.

        15

        Beşiktaş ile 2015-2016 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan 33 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı takımda 41 maçta 28 gol attı ve 6 asist yaptı.

        16

        Süper Lig'in ardından kariyerini sırasıyla Fiorentina, Wolfsburg ve Stuttgart'ta sürdüren Gomez, bu sezon 34 maçta oynadı ve 8 gol kaydetti.

        17

        SOLA ÜÇ ADAY!

        Beşiktaş sol kanadını güçlendirmek için girişimlerini sürdürüyor. Bu doğrultuda çalışmalarını hız veren yönetimin listesinde üç yıldız isim bulunuyor: Schürrle, Konoplyanka ve Ndongala...

        18

        Premier Lig’de küme düşen Fulham’da forma giyen Schürrle geçen sezon İngiliz ekibinde 400 bin Euro kiralama bedeliyle oynamıştı.

        19

        Schalke’de bekleneni veremeyen Konoplyanka’yı da listesinde tutan siyah-beyazlılar iki oyuncu için kiralama teklifinde bulunacak. Schürrle ve Konoplyanka’dan olumsuz sonuç çıkması durumunda rota Genk’te forma giyen Dieumerci Ndongala’ya dönecek. Kongo asıllı oyuncunun bonservisi için yönetimin 2,5 milyon Euro'luk teklifte bulunabileceği öğrenildi. (Türkiye)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ