Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Beyza Şekerci-Engin Hepileri çifti: Can'ı okuldan aldık - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Beyza Şekerci ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Engin Hepileri, önceki gün Rumeli Hisarı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi.

        "CAN'I OKULDAN ALDIK"

        Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden ikili, "Can'ı okuldan aldık. Okul sonrası bazı istekleri olabiliyor. Parka gitmek, sahile gelmek, dondurma yemek gibi... Biz de güzel havayı fırsat bilerek sahile geldik." ifadelerini kullandı.

        2

        "DÜNYA ÇAPINDA BİR PROJE OLDU"

        Birkaç yeni proje teklifini aldığını söyleyen Hepileri, "Devam eden projeler de var. Mart ya da nisan ayında Pera Palas geliyor. Dünya çapında bir proje oldu. Biz de merakla bekliyoruz." diye konuştu.

        3

        "İNANAMIYORUZ"

        Geçtiğimiz hafta Etiler'de objektiflere yansıyan çift, "İnanamıyoruz şu anda ama çocuğumuz için okul alışverişi yapıyoruz. Hatta bazı şeyler istemeye de başladı. Biz de çok mutluyuz." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

        Yeni sinema filmi projesi hakkında da konuşan Hepileri, "Anka' diye bir sinema filmi çektik. Türkiye'nin ilk araba yarışı filmi. Çok iyi hazırlandık. Büyük aksiyonlar çektik. Şubat ayında izleyeceğiz. Umarım izleyenler de büyük keyif alır." demişti.

        5

        2015 YILINDA EVLENDİ

        Öte yandan mutlu bir evlilik sürdüren Engin Hepileri ile Beyza Şekerci, 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, oğulları Can'ı 2018'de kucaklarına almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ