Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa BİR KÂBUS DAHA! Karısını boğarak öldürdü! Paylaşımı kan dondurdu - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Korkunç olay, dün sabah meydana geldi. Elektrik ustası Harun Kafalı (43), 3 çocuğu okula gittikten sonra ailevi nedenle tartıştığı eşi Sanem Kafalı'yı (35) eşarpla boğdu.

        DHA'nın haberine göre, daha sonra okula gidip, çocuklarını alan Kafalı, akrabalarının evine bıraktı. Bu sabah Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne giden Harun Kafalı, teslim oldu.

        Eşini öldürdüğünü söyleyen Kafalı'nın evine giden ekipler, Sanem Kafalı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Kafalı'nın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

        Polise teslim olmadan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kuzularıma kıyamadım. Hakkını helal et kızım" yazan Harun Kafalı'nın sorgusu sürüyor.

        MESAJI KAN DONDURDU

        Eşini boğarak öldürdüğü iddia edilen H.K.'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “Kuzularıma kıyamadım. Hakkını helal et kızım” yazdığı ortaya çıktı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü sürüyor.

        TUTUKLANDI

        Hatay'ın Payas ilçesinde tartıştığı eşini öldüren ve ardından polise teslim olan katil zanlısı, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ