Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cannes'da Gülperi çıkarması! İşte Gülperi'nin son fragmanı...

        Tims&B Productions ve Global Agency'nin ev sahipliğinde; tarihi Fransız şatosu Château de la Napoule'de gerçekleşen özel partiye dünyanın dört bir yanından gelen televizyon yöneticilerinin yanı sıra Variety, The Hollywood Reporter, World Screen gibi sektörün önemli yayın gruplarının temsilcileri de katıldı. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın bulunduğu özel davete katılan dizinin yıldızları Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen ilgi odağı oldu.

        Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği dizi; üç çocuğu kaybettiği eşinin ailesi tarafından elinden koparılmak istenen Gülperi'nin verdiği büyük mücadeleyi konu alıyor.

        REKLAM

        GÜLPERİ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        GÜLPERİ SON BÖLÜM ÖZETİ

        Gülperi 5. Bölümünde; Hasan’ın hapse girmesiyle çaresiz kalan Gülperi, oğlunun özgürlüğü için çözüm yolları aramaya başlar. Gülperi’nin çaresizliğini fırsat bilen Yakup ise Gülperi’yi köşeye sıkıştırmak için yeni planlar yapar. Gülperi ise oğlunun hapishaneden kurtulması için her türlü bedeli ödemeye hazırdır. Bir yandan Hasan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan Kadir, bir yandan da onun annesine olan katı tavrını yumuşatmaya çalışır. Gülperi’nin kızını Ali’den korumaya çalışması Bedriye’nin dikkatini çeker, Can da annesine yardım etmenin yollarını arar. Gülperi’nin Hasan’ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girer. Hasan ise annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ