Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Sesli Dinle
0:00 / 0:00
HABERTURK.COM

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Düğün tarihlerini pandemi nedeniyle ileri bir tarihe alan ikili, muhabirlerle sohbet etti.

Gazetecilerin, "Sizi ilk kez böyle uyumlu giyinirken görüyoruz" sözleri üzerine Dörter, "Bu benim şirketimin ismi. Yeni bir prodüksiyon şirket kurduk. Kendimize böyle şeyler yaptırdık. Markamızı göğsümüzde taşıyoruz" dedi.

Babası İbrahim Tatlıses'in müzik kariyerinin yanı sıra ticarete atılmasını kendisine örnek alan Dilan Çıtak Tatlıses, tırnak bakım dükkanlarının yenilerini açacağını ifade etti.

Tatlıses, "Ticaret hayatını çok sevdim. Babamın ticaret aklının bende de olduğunu düşünüyorum. Yakında Bağdat Caddesi'nde bir tırnakçı daha açacağım ve şubelerimi İstanbul'un yanı sıra yurt dışına da taşımayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

24 SAAT GÜNÜN ÖZETİ
24 saat
24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri

Bu haberin seslendirmesi Voiser tarafından yapılmıştır.

BAKMADAN GEÇME