Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilan Telkök ile Berkay Hardal düğün yaptı - Magazin haberleri
        1

        'Meleklerin Aşkı' ve 'İstanbullu Gelin' adlı dizilerde rol alan oyuncu Berkay Hardal, meslektaşı Dilan Telkök ile 2019 yılında dünyaevine girmişti. Sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan çift, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı.

        2

        2019'DA NİKAH, 2021'DE DÜĞÜN!

        Yaklaşık üç yıldır aşk yaşayan Hardal ile Telkök, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini dün akşam gerçekleştirdi. Çifti mutlu günlerinde aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. İkilinin düğünlerinden renkli fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Takipçileri çifte çok sayıda "Mutluluklar" mesajları yağdırdı.

        3

        "HAMİLELİK" İDDİALARI

        Sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan çiftten Telkök'ün paylaşımına bir takipçisi, "Neden acele bir şekilde evlendin, hamile misin?" şeklinde yorum yapmıştı.

        "DURUMUNUZ İÇLER ACISI!"

        Kullanıcının o yorumuna kayıtsız kalmayan ünlü oyuncu ise konuyla ilgili sessizliğini bozmuştu. Dilan Telkök, "Hamile kalmadan evlenmeme durumuna o kadar aşinasınız ki, iki kişinin sadece birbirini sevip, evlenmesine anlam yükleyemiyorsunuz. Durumunuzun bu kadar içler acısı olabileceğini hiç düşünmemiştim." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        Onlar hayatlarının aşklarını bulup nikah masasına oturdu. Kimi meslektaşıyla, kimi de çocukluk aşkıyla evlendi ve hayatlarının en anlamlı birlikteliğine 'evet' dediler. İşte o çiftlerin en özel günlerinden fotoğraflar...

        5

        CEMİLE CANYURT - MERTKAN KAYA

        'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' kadrosunda yer alan Cemile Canyurt, geçtiğimiz sene sevgilisi Mertkan Kaya ile nikah masasına oturmuştu. Koronavirüs salgını nedeniyle tedbirli davranan çift, sade bir törenle mutluluğa 'Evet' demişti. Nikahta yakınları ile bir arada olamayan ikili, dün Bolu'da evledi.

        6

        TANER ÖLMEZ - ECE ÇEŞMİOĞLU

        Son olarak 'Mucize Doktor' dizisinde rol alan Taner Ölmez, 14 gün önce meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile Kemerburgaz'da düzenlenen törenle evlendi.

        7

        ZEYNEP BASTIK - TOLGA AKIŞ

        Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır aşk yaşadığı Tolga Akış ile geçtiğimiz hafta evlendi. Çeşme'de nikah masasına oturan çiftin düğününe ünlü isimler katıldı.

        8

        İSMAİL EGE ŞAŞMAZ - HANDE ÜNAL

        'Güneşi Beklerken', 'Aşk Laftan Anlamaz', 'Serçe Sarayı' ve son olarak 'Uyanış: Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, memleketi Manisa'da sevgilisi Hande Ünal ile nikah masasına oturdu.

        9

        SEVİNÇ ERBULAK - VOLKAN CENGEN

        'Baba Evi', 'Süper Baba' ve 'Çat Kapı' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Sevinç Erbulak, bir süredir aşk yaşadığı mühendis Volkan Cengen ile nikah masasına oturdu.

        10

        ORKUN IŞITMAK - MERVE YORGANCILAR

        YouTuber Orkun Işıtmak, bir süredir aşk yaşadığı Merve Yorgancılar ile 17 gün önce nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz sene nişanlanan çift, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

        11

        ONUR SAYLAK - GÖZDE YILMAZ

        Onur Saylak-Gözde Yılmaz çifti, geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde gözlerden uzak nikah masasına oturdu. Saylak ve Yılmaz, 2020'nin son günlerinde de çocukları Deniz Ali'yi kucaklarına aldı.

        Saylak'ın Tuba Büyüküstün ile evliliğinden de Maya ve Toprak adında iki kızı bulunuyor.

        12

        BERGÜZAR KOREL - HALİT ERGENÇ

        2009 yılında Maslak'ta gerçekleşen tören ile evlenen oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, ilk çocukları Ali'yi 2010'da kucaklarına aldı. Korel ve Ergenç, geçtiğimiz yıl mart ayında Han'ın dünyaya gelmesiyle ikinci kez anne-baba oldu. Mutlu birliktelikleri süren çift, şimdilerde üçüncü bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor.

        13

        IMAN ELBANİ - MURAT YILDIRIM

        Son olarak SHOW TV'nin fenomen dizisi Ramo'da boy gösteren oyuncu Murat Yıldırım, Londra’da tanıştığı Faslı Iman Elbani’yle 25 Aralık 2016'da Adana'da aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi. Çift, mutlu bir evlilik sürdürüyor.

        14

        ALMEDA ABAZI - TOLGAHAN SAYIŞMAN

        Oyuncu Tolgahan Sayışman, 2008'de Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda Abazi ile 2017 yılında Los Angeles'ta evlendi. Efehan adında bir oğulları olan çift, kızları Alina'yı kucaklarına almak için gün sayıyor.

        15

        BERFU YENENLER - ESER YENENLER

        Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da Kilyos'ta gerçekleşen kır düğünüyle nikah masasına oturdu ve ilk çocukları Kuzey'i de dört ay sonra kucaklarına aldı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz aylarda dünyaya geldi.

        16

        ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL - CANSU TOSUN

        SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'un sevilen karakteri 'Vartolu'ya hayat veren Erkan Kolçak Köstendil, 2018'de Antalya Adrasan Olimpos'ta düzenlenen tören ile evlendi. İkilinin Marsel adında bir oğulları bulunuyor.

        17

        NECİP MEMİLİ - DİDEM DAYICIOĞLU

        SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'da 'Cumali' karakterine hayat veren Necip Memili, Didem Dayıcıoğlu ile geçtiğimiz sene Ortaköy'deki bir otelde gerçekleşen törenle nikah masasına oturdu. Çiftin Asya adında bir kızı var.

        18

        NURDAN BEŞEN - İBRAHİM BÜYÜKAK

        Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile Bebek'teki bir otelde nikah masasına oturdu. Şu sıralar bebek heyecanı yaşayan çift, ilk çocuklarına kavuşmak için gün sayıyor.

        19

        HAZAL KAYA - ALİ ATAY

        2019'da Mecidiyeköy'deki bir otelde nikah masasına oturan oyuncu çift Hazal Kaya ile Ali Atay, aynı sene oğulları Fikret Ali'yi kucaklarına aldı.

        20

        ARDA TURAN - ASLIHAN DOĞAN TURAN

        Futbolcu Arda Turan, 2018 'de Çubuklu'daki evinde sosyetik güzel Aslıhan Doğan ile evlendi. Aynı yıl ilk çocukları Hamza Arda'yı kucaklarına alan çift, geçtiğimiz yıl haziran ayında ise ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

        21

        SİNEM KOBAL - KENAN İMİRZALIOĞLU

        2016 yılında Cunda'da dünyaevine giren Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kızları Lalin, ekim ayında dünyaya geldi.

        22

        SONER SARIKABADAYI - MADELEIN LOPEZ CAMELO

        Soner Sarıkabadayı, 'Tarifi Zor' adlı şarkısının klibinde rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Madelein Lopez Camelo ile geçtiğimiz yıl ekim ayında evinde nikah masasına oturdu. İkili, nikahlarından 4 gün sonra oğulları Hasan Matias'ı kucaklarına aldı.

        23

        TOLGA KAREL - SARAH SCOTT

        Yaprak Dökümü dizisiyle şöhrete kavuşan şimdilerde ise yaşamını ABD'de TIR şoförlüğü yaparak sürdüren Tolga Karel, 2011 yılında Azeri manken Günay Musayeva ile evlenmişti. Çift, 2015 yılında boşandı. Karel, ardından 2016'da Amerika'da Sarah Scott ile nikah masasına oturdu.

        24

        DİDEM EROL - NATHAN COWLES

        2008 yılından beri Amerika'da yaşayan ve uzun süredir Nathan Cowles ile aşk yaşan oyuncu Didem Erol, Amerika'da evlendi. Kariyerine ABD'de devam eden Erol, adını 'Serah Henesey' olarak değiştirerek ve kendine yeni bir hayat kurmuştu.

        25

        NESLİHAN ATAGÜL - KADİR DOĞULU

        Ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, iki yıllık birlikteliklerini 25 Kasım 2015 yılında evlilikle taçlandırdı. Çiftin düğünü Kanlıca'daki bir otelde gerçekleşti.

        26

        SERKAN ŞENALP - ESENGÜL YILMAZ

        Oyuncu Serkan Şenalp, geçtiğimiz yıl mayıs ayında iki yıldır birlikte olduğu psikolog Esengül Yılmaz ile evlendi. İkili, koronavirüs sebebiyle önlemlerini alarak, sadece iki şahidin katıldığı sade bir nikah töreni ile dünyaevine girdi.

        27

        FAHRİYE EVCEN - BURAK ÖZÇİVİT

        Fahriye Evcen, kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile 29 Haziran 2017 yılında nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin düğünü Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşti. İkili, 2019 yılında oğulları Karan'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşadı.

        28

        MÜGE BOZ - CANER ERDENİZ

        Oyuncu Müge Boz, basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019 yılında Barcelona'da nikah masasına oturdu. İkili, aynı yıl Vina adını verdikleri kızlarını kucaklarına aldı.

        29

        LEVENT YÜKSEL - ÖZLEM ÖZTÜRK

        Şarkıcı Levent Yüksel, spor eğitmeni Özlem Öztürk ile geçtiğimiz sene evlendi. İkili, koronavirüs tedbirlerinden dolayı İzmir'de sade bir törenle nikah masasına oturdu.

        30

        GÜRGEN ÖZ - EMILY MAHRINGER

        Oyuncu Gürgen Öz, 2018 yılında uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emily Mahringer ile Danimarka’da evlendi.

        31

        CAN BONOMO - ÖYKÜ KARAYEL

        Öykü Karayel ile Can Bonomo, 2018 yılında Maçka Küçükçiftlik Park'ta düzenlenen törenle evlenmişti. Mutlu birliktelikleri süren çift, geçtiğimiz aylarda 'Roman' adını verdikleri oğullarını kucaklarına aldı.

        32

        MERT FIRAT - İDİL FIRAT

        Ünlü oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat, 2018 yılında Alaçatı'da düzenlenen törenle evlendi. İkili, geçtiğimiz yıl kasım ayında bebekleri Seyhan Mia'yı kucaklarına aldı.

        33

        BUĞRA GÜLSOY - NİLÜFER GÜRBÜZ

        Oyuncu Buğra Gülsoy, üç sene önce uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Nilüfer Gürbüz ile Şile'de gerçekleşen bir kır düğünüyle dünyaevine girdi.

        34

        BENGÜ - SELİM SELİMOĞLU

        Şarkıcı Bengü ve Selim Selimoğlu, 2018'de Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen törenle evlendi. Kızı Zeynep'i 2019'da kucağına alan Bengü, şimdilerde ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ