Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA | Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na bu sözlerle veda etti... Ece Erken'in eşi ile ilgili yürek dağlayan sözleri...
        1

        Son dakika haberi... İstanbul Bakırköy'de önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

        2

        Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon'a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi'ne getirildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, Gavra Camii morguna konuldu.

        3

        'ACIMIZ BÜYÜK!'

        Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu'nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti. Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, "Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki... Söylenecek bir şey yok." diye konuştu.

        4

        'ÇOK ERKEN GİTTİ!'

        Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı.

        5

        Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim." diyerek, gözyaşı döktü.

        6

        Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi Fındıklı Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze namazının kılınacağı ilçe merkezindeki Merkez Camii’ne getirildi.

        7

        DİKKAT ÇEKEN KARE

        Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu, gelini Ece Erken ve eski gelini Benan Kocadere’nin koluna girerek oğlunu son yolculuğuna uğurladı.

        8

        TABUTA SARILDI

        Ece Erken, eşinin tabutunun başına geçerek tabuta sarılıp gözyaşı dökerken, arkadaşları kendisini güçlükle teskin etti. Anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu da oğlunun tabutu başında gözyaşı döktü. İkindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Mahmutyazıcıoğlu, aile kabristanlığında toprağa verildi.

        9

        SAATLER SONRA İLK PAYLAŞIM

        Öte yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda vefat etmesi ardından gözler eşi Ece Erken'e çevrilmişti. Eşinin ölümü ile sarsılan Erken'den saatler sonra ilk paylaşım gelmişti. Erken, son olarak eşiyle birlikte çekilen eski bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayarak, yürek burkmuştu.

        10

        "BEN NASIL YAŞAYACAĞIM!"

        'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali, dün eski partnerinin, acı haberin ardından, "Ben onu çok seviyorum, nasıl yaşayacağım!" dediğini açıklamıştı.

        11

        EŞİYLE SON FOTOĞRAFI

        Ünlü sunucu yılbaşında oğlu Eymen, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk eşinden olan çocuklarıyla çekildiği fotoğrafları paylaşmıştı. Erken, "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz." notunu düşmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ