Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 21 Nisan ehliyet sınav soruları ve cevapları

        Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 21 Nisan'da yapılan ehliyet sınavına katılan adaylar, ehliyet alabilmek için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün ehliyet sınavı soru ve cevaplarının yayınlanmasının ardından adaylar, sonuçların açıklancağı tarihi beklemeye başladı. Peki, 18 yaşını doldurmuş bireylerin katılabildiği ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2018 ehliyet sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih...

        EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2018

        2018 yılının ikinci ehliyet sınavı 21 Nisan'da uygulandı. Ehliyet alabilmek için sınava katılan adaylar sonuçlarını merakla bekliyor. MEB'in yayınladığı Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı (MTSKS) kılavuzunda, yer alan bilgiye göre 21 Nisan'da yapılan MTSKS 2 ehliyet sınavının sonuçları3 Mayıs 2018 Perşembe günü açıklanacak.

        REKLAM

        DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN?

        Ana sınav tarihleri

        12-13 Mayıs 2018

        19-20 Mayıs 2018

        Ara sınav tarihleri

        2-3 Haziran 2018

        9-10 Haziran 2018

        EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

        21 NİSAN EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI (K KİTAPÇIĞI) 21 NİSAN EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI (L KİTAPÇIĞI) 21 NİSAN EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI (M KİTAPÇIĞI) 21 NİSAN EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI (N KİTAPÇIĞI)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ