Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Ciner Grubu Enerji ve Maden Grup Başkanı Gürsel Usta 2. İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi'nde konuştu: Felsefemiz her zaman iş güvenliği - İş-Yaşam Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK

        Zirve, 3 gün sürdü. Ciner Grubu Enerji ve Maden Grup Başkanı Gürsel Usta, holding bünyesinde görev yapan iş güvenliği uzmanları ile işyeri hekimlerinin bir araya geldiği zirvede yaptığı konuşmada, ‘’Grubumuzun temel felsefesi her zaman iş güvenliği olmuştur.

        İş güvenliği konusuna en çok önem veren şirketlerden biriyiz. Asla üretim baskısı peşinde koşmadık, çalışanlarımızın güvenliğini her zaman ön planda tuttuk’’ dedi. Zirvenin bundan sonra da yapılacağını belirten Usta, “İş güvenliğiyle ilgili hassas çalışıyor, bütün hukuk kurallarına uyuyoruz. Sizlerden beklentimiz bu konuda bizlere gerekli uyarıları yapmaktan çekinmemeniz. Bizi daha çok önlem almamız konusunda uyarın’’ diye konuştu. Usta, zirve sonrasında alınacak kararlarla ilgili olarak gerekli talimatların kısa süre içinde verileceğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ