Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Ekonomi Sınıfı Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar - Otomobil Haberleri

        HABERTÜRK

        Habertürk Gazetesi Otomobil editörü Hakan Özenen, İstanbul Autoshow 2012'de Renault Mais Genel Müdürü İbharim Aybar ile görüştü. İstanbul Autoshow 2012'de Türkiye'de ilk kez iki yeni modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek olan Renault, Fluence ve Symbol'ü İstanbul'da tanıtacak.

        BÜYÜK HEYECAN YAŞIYORUZ

        Heyecanını Habertürk'le paylaşan Renault Mais Genel Müdürü İbharim Aybar, "Renault olarak Türkiye'de ilk kez dünya prömiyeri gerçekleştirmenin heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Üstelik bir değil, iki model için, hem de Türkiye'nin en çok tercih edilen, podyumdaki iki modeli. Yeni Fluence ve Symbol İstanbul Autoshow vesilesi ile ilk defa Türkiye'den dünyaya tanıtılıyor. Fuardaki Fluance, modelin çok önemli makyaj geçirmiş hali. Bu fuarda 2 büyük heyecan yaşıyoruz. Makyajlanan Symbol'de de heyecan verici büyük yenilikler var. Otomobilde multimedya sistemi var. Symbol'de konfigürasyon gayet donanımlı ve zengin. Modelin eski bilinen sağlamlığı ve güvenilirliği de mevcut.

        İstanbul Autoshow 2012 Haberturk.com'dan takip edilir

        YENİ EĞİLİMLER İÇİN MAKYAJ

        İbharim Aybar, Hakan Özenen'in "Filo otomobili olarak bilinen Symbol şimdi yeni müşterilere açılacak mı? Fransız markaları geliyor, rakipler geliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise, "Yeni eğilimler var. Onlara cevap vermemiz lazım. Yeni müşterilerin taleplerine de eğilmemiz lazım. Symbol şimdiki haliyle bütün bu ihtiyaçları karşılayacak şekilde daha geniş, daha kapsamlı ve daha konforlu." dedi.

        Renaul Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, "Clio 4 Türkiye'de üretilip tüm dünyaya açılan gururumuz. Bu otomobilde son derece güzel bir satış hacmiyle başladık. Bizim dahi beklediklerimizin üstünde bir satış hacmiyle karşılaştık. Clio 4'te farklı bir durum yaşanıyor. İlk kez Türkiye'de ömrünü tamamlayan Clio 3, Fransa'ya göç etti ve Clio 4 üretimiyle emekliliğini orada tamamlayacak." dedi.

        2-12 KASIM ARASINDA

        İstanbul Autoshow 2012 bugün basına açıldı. Bu yıl 14. kez düzenlenecek Uluslararası Otomobil Fuarı İstanbul Autoshow 2012, kapılarını açıyor. 600 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda dört modelin dünya tanıtımı gerçekleşecek. Fuar 2-11 Kasım tarihleri arasında açık olacak.

        4 dünya prömiyeri ve 31 yeni modelin ilk kez sergileneceği fuarda rüya otomobiller ve geleceğin araçlarının yanısıra ilginç şovlar ve yıldızlar da boy gösterecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ