Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Patronlar Filiz Karagül Tüzün Sabancı Holding'in Kurumsal İletişim Direktörü oldu - Para Haberleri

        HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

        Turkcell'de 16 yıl boyunca başarılı işlere imza atan Filiz Karagül Tüzün'den flaş haber geldi. Tüzün, Türkiye'nin en büyük iki holdinginden biri olan Sabancı Holding'in Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirildi.

        1999 yılının ekim ayında Turkcell'de Kurumsal Sponsorluklar Yöneticisiolarak göreve başlayan, Nisan 2006'daTurkcell Kurumsal İletişim BölümBaşkanlığı'na getirilen Filiz Karagül Tüzün, Turkcell'in 16 yıl boyunca en kritik süreçlerinde kurumsal iletişimini bizzat yürütmüştü.

        Tüzün, kariyerine bundan sonra Türkiye'nin dev holdinglerinden biri olan Sabancı Holding'in kurumsal iletişiminde en tepe isim olarak devam edecek.

        FİLİZ KARAGÜL TÜZÜN KİMDİR?

        1969 yılında Ankara’da doğan Tüzün, Sainte Pulchérie Fransız Kız Ortaokulu ve Saint Benoit Fransız Lisesini bitirdi. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Filiz Karagül Tüzün, 1994 yılında Hürriyet Gazetesi Reklam Araştırma Şefi olarak iş hayatına atıldı. Ardından NTV’de Pazarlama Uzmanı olarak görev aldı.

        Reklam sektöründeki deneyimlerini bir sivil toplum kuruluşu olan Uluslararası Reklamcılık Derneği’nde değerlendirmeye karar veren Tüzün, 2,5 yıl boyunca Derneğin Genel Koordinatörlük görevini üstlendi.

        Filiz Karagül Tüzün, bu görevinin ardından, 1999-2015 tarihleri arasında Turkcell'de önce Kurumsal Sponsorluklar Direktörlüğü, ardından da Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı olarak üst düzey başarılı çalışmalara imza attı.

        Tüzün, 25 Ocak 2016 itibariyle de Sabancı Holding Kurumsal İletişim Direktörü olarak görevine başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ