Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Patronlar Doğuş Grubu, Soma halkı için sosyal yardım projesi başlattı - Para Haberleri

        Doğuş Grubu, Soma'nın sağlık, barınma ve sosyal ihtiyaçlarına katkıda bulunmak için bir sosyal yardım projesi başlattı. Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamada, Grubun, Soma’daki elim olayın üzüntüsünü derinden hissettiği belirtildi.

        AÇIKLAMA YAPILDI

        Doğuş Grubu ve çalışanlarının, geride kalanların yaralarını sarmaya yardım edebilmek için harekete geçtiği ifade edilen açıklamada, "Grubumuz Soma'nın sağlık, barınma ve sosyal ihtiyaçlarına katkıda bulunmak adına bir sosyal yardım projesi başlatmıştır. Bu proje, Doğuş Grubu ve Ailesi’nin her seviyesindeki fertlerinin gönüllü katkılarıyla gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de Soma’da meydana gelen elim olayın üzüntüsünün milletçe yaşandığını dile getirdi.

        Şahenk, şunları kaydetti: "Hayatını kaybeden madencilerimize rahmet, ailelerine sabır, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Böylesine acı olayların bir daha tekrarlanmamasını gönülden temenni ediyorum. Şimdi ne yaparsak yapalım, gidenler dönmeyecek; paylaşacaklarımız geride kalanlarla sınırlı olacak. Grubumuzun Soma’ya yapacağı yardımların yanı sıra ben de şahsen, ocağına ateş düşen ailelerin yüksek öğrenim çağına gelmiş veya halen yüksek öğrenimini sürdüren çocuklarının, üniversite eğitimleri boyunca masraflarını karşılamayı arzu ve taahhüt etmek istiyorum."

        BU HABERİ SİTENİZE EKLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ