Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Turkcell numara taşımayı kolaylaştırdı - Teknoloji Haberleri

        Turkcell, taşıyıcı birleştirme tekniğini kullanarak, 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle kullanılmaya başlanacak 4.5G teknolojisi ile yüksek hızda internete geçmek isteyen kullanıcılara numara taşımayı kolaylaştırdı.

        HIZI 17 KATA KADAR YÜKSELECEK

        Şirketten yapılan açıklamada, mevcut internet hızını 17 kata kadar yükseltecek olan 4.5G teknolojisinde operatörler arasında en yüksek hızı sunacaklarını, herkesin bu teknolojiden yararlanabilmesi için numara taşıma işlemini tek tıkla yaparak, mobil internetin en hızlı operatörü olmaya devam edeceklerini, Turkcell'e numarasını taşımak isteyenlerin, resmi internet adresine girmeleri ve istediği paketi seçerek kişisel ve adres bilgilerini doldurup onaylaması yeterli olacağı belirtildi.

        MÜŞTERİNİN AYAĞINA GİDİLECEK, 8GB ANINDA HEDİYE EDİLECEK

        Açıklamaya göre başvuru yapıldıktan sonrarandevu zamanı atanacak ve randevu tarihinde müşterilerin ayağına gidilerek SİM KART teslim edilerek sözleşme evrakları imzalatılacak. Bu sayede numara taşıma işlemi başlayacak ve süreç tamamlandığında müşteri bilgilendirilecek. 'Tek Tıkla Turkcell' sayesinde numara taşıma işlemi gerçekleştirilebilecek.

        4.5G ihalesinde en yüksek kapasiteyi satın alan Turkcell, Taşıyıcı Birleştirme tekniğini kullanarak, 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle 375 Mbps 4.5G hızı sağlayacak. Turkcell'e numarasını taşıyan tüm aboneler 8GB internete de sahip olacak.

        IHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ