Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Farah Zeynep Abdullah'tan 'Umut Evirgen' açıklaması: Yakın arkadaşız - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Serenay Sarıkaya, ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çiftin, kısa bir süre önce ilişkilerini noktaladığı iddia edilmişti.

        2

        BİRLİKTE EĞLENDİLER

        Evirgen'in, Sarıkaya ile yollarını ayırdığı ileri sürülmesinin ardından bu kez yeni bir söylenti ortaya atılmıştı. İşletmeci ile oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti.

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; İkili, önceki gece Evirgen'in Emirgan'daki mekanında sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

        3

        GAZETECİLERİ FARK EDİNCE DURMADI

        Umut Evirgen, gecenin sonunda Farah Zeynep Abdullah'ı mekandan arkadaşının aracı ile evine gönderdi. Ardından işletmeci, kendi aracı ile Abdullah'ı takip etti.

        Daha sonra arkadaşı, oyuncuyu Evirgen'in evine götürdü. Farah Zeynep Abdullah'ın arkadaşı, gazetecileri fark edince ise durmayarak, ileri doğru sürmeye devam etti.

        4

        "YAKIN ARKADAŞIZ"

        Kaçışın sonunda birlikte eve giren Farah Zeynep Abdullah ile Umut Evirgen, basın mensuplarına, "Yakın arkadaşız" açıklamasını yapmakla yetindi.

        5

        "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR TANEM"

        Ayrıca Serenay Sarıkaya, 11 ay önce işletmeci Umut Evirgen ile birliktelik yaşadığını ilan etmişti.

        Evirgen, geçtiğimiz temmuz ayında da sevgilisinin doğum gününü bu paylaşımla kutlayarak, ilişkilerini sosyal medyaya taşımıştı.

        Sarıkaya ile çekilen fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşan Umut Evirgen, gönderisine, "Doğum günün kutlu olsun bir tanem..." notunu düşmüştü.

        SERENAY'I SİLEMEDİ

        Öte yandan Umut Evirgen'in Serenay Sarıkaya ile birlikte yer aldıkları fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırmaması da dikkatlerden kaçmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ