Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin "Gömü'nün Maceraları"nın çekimleri başladı - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sıcak mahalle ruhunun ve birlik beraberliğin anlatıldığı çocuk filmi "Gömü'nün Maceraları" sete çıktı. Setten ilk fotoğraflar yayınlandı. Yapımcılığını NO23 Prodüksiyon’un yaptığı, yönetmen koltuğuna ise Ahmet Toklu’nun oturduğu "Gömü'nün Maceraları" filminin senaryosunu Deniz Tuncay kaleme alıyor.

        Mahalle ruhunun çocukların gözünden anlatıldığı filmde çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul'un yanı sıra; Muharrem Türkseven, Damla Cercisoğlu, Orçun Kaptan, Güzin Usta, Tahsin Yıldırım, Eymen Serhat Kılıç, Kayra Orta, Said Ege Yıldırım, Yiğit Toprak Ateş, Ali Eren Altunkara, Adar Altunkara, Bulut Uysal, Asaf Baydar, Ebru Sarıtaş, Semin özge Gül, Ömer Doğan, Turgut Çalhan, Ahmet Nuri Erkent ve Selinda Nur Keküllüoğlu yer alıyor.

        "Gömü'nün Maceraları" filminde her karakterin kendine has bir özelliği var. Film için karakterlere uygun organik kumaştan renkli kostümler hazırlandı. Mahalle ortamında büyüyen çocuk konseptine uygun renkli bir styling oluşturuldu.

        ÇOCUKLAR İÇİN SETTE OYUNCU KOÇU HAZIR BULUNUYOR

        yapım ekibi, çocuk oyuncular için oyuncu koçu ile çalıştı. Set süresinde çocuk oyunculara oyuncu koçu Ebru Sarıtaş eşlik ederek destek olacak.

        Künye

        Yapımcı – NO23 Prodüksiyon

        Yönetmen – Ahmet Toklu

        Senarist & Yaratıcı yapımcı – Deniz Tunçay

        Görüntü yönetmeni – Cenk Tatarer

        Cast Direktörü – Tuğba Bilgin- Rümeysa Deniz

        İdari yapımcılar: Ayşe İlker Turgut & Nuri Sevin

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ