Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Beşiktaş Barbaros Bulvarı Yıldız Kavşağı'nda çıkan arbede sırasında CHP İstanbul Milletvekili Adayı Ali Özcan da yere düştü.

        Beşiktaş'ta CHP İlçe binasına aracıyla gitmeye çalışan Milletvekili Mahmut Tanal'ın önü polis tarafından kesildi. Aracından inerek polisle tartışan Tanal, milletvekili olduğunu söyleyince yoluna devam etti. Ancak bu sırada bekleyen vatandaşlar da polis barikatını aşmaya çalışınca çıkan arbede CHP Milletvekili adayı Ali Özcan yere düştü.

        Beşiktaş Barbaros Bulvarı Yıldız Kavşağı'nda toplanan bir grup, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı'na yürümek istedi. Grubun önün çevik kuvvet ekipleri tarafından kesildi. Grup ile göstericiler arasında tartışma yaşandı.

        Bir süre sonra CHP Milletvekili Mahmut Tanal, aracı ile birlikte Barbaros Bulvarı'na görüldü. Önü polis tarafından kesilen Mahmut Tanal aracından inerek duruma tepki gösterdi.

        Tanal, milletvekili olduğunu söyleyince, geçişine izin verildi. Ancak bu sırada diğer vatandaşlar ve CHP İstanbul Milletvekili Adayı Ali Özcan da polis barikatını geçmek istedi. Çevik kuvvet polisleri Tanal'ın aracının ardından barikatı tekrar kapatınca bir süre arbede yaşandı. Arbede sırasında CHP İstanbul Milletvekili Adayı Ali Özcan da yere düştü.

        Yaşanan olaylar nedeniyle tekrar araçtan inen Tanal, polisle tartıştı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ