Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Giresun'da müdür döven veli özür diledi | Son dakika haberleri

        Olay, Giresun'un Tirebolu ilçesinde Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlkokulu'nda meydana geldi. Çocuğunun öğrenciler arasında çıkan arbede sonucu yaralanmasına kızan veli Mustafa Koca, tartıştığı okul Müdürü Ömer Göbel'i döverek hastanelik etti.

        #videooynat#140191#

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ve kendisinin asla şiddet yanlısı olmadığını belirten Mustafa Koca yaptığının yanlış olduğunu bildiğini ve pişman olduğunu söyledi. Yaşanan olayın bir anda gelişmediğini ve bir birikimin patlaması oludğunu bilidren Koca, yaşadıklarını şöyle anlattı.

        Koca, "Okulla ilgili bir çok şikayetler vardı. Mesela okul aile birliği tarafından okul için bir yıl yetecek kadar kırtasiye malzemesi alınıyordu. Fakat bir ay geçmeden öğretmenler fotokopi kağıdı için yine para talep ediliyordu. Okulda çift olan merdivenlerin biri idareciler için ayrılmış, diğer merdiven ise 500'ü aşan öğrenciler kullanıyordu. Ders çıkışı ise yaşanan itiş kakışta bir çok öğrenci yaralanıyordu. Buna benzer sıkıntıları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de dilekçe ile bildirmiştim. Bu süreçten sonra okul müdürünün daveti üzerine gittiğimde beni tehdit ederek şikayetimi geri almamı istemişti. Aradan bir süre geçince tesadüfen gittiğim okulda öğrencimin sakatlandığını ve okul bahçesinde tek başına ağladığını gördüm. Bunun üzerine okul müdürüne giderek nöbetçi öğretmenin olup olmadığını sordum. Ancak müdür bey eşimin ve çocuğumun yanında bana küfürler etti. Ardından ise ilk saldıran kendisi oldu. Bunun karşısında bende şuurumu kaybetmişim. Ancak her şeye rağmen beni haklıyken haksız duruma düşüren fiili karşılık vermemeliydim. Bu nedenle bütün eğitim camiasından bütün öğretmenlerimizden özür dilerim. Ben de bir kamu kurumunda çalışan memurum. Kendime yakıştıramadığım davranış oldu" dedi.

        Giresun'un Tirebolu ilçesinde Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Göbel, odasına giren öğrenci velisi, Mustafa Koca tarafından feci şekilde dövülerek hastanelik edilmişti. Yaşanan olaylar ise güvenlik kameralarına yansımıştı.

        İHA