Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Kiralık otomobil cinayetinin zanlıları tutuklandı

        Bursa'da, kiraladığı otomobili geri vermediği öne sürülen Gökhan Şen'i (26), bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen araç sahibi Volkan Beysülen (23) ile arkadaşı Ömer Gürlemez (23) ve kavgaya karışan iki kişi tutuklandı.

        Bursa'da geçtiğimiz pazar gecesi Merkez Osmangazi İlçesi'nde meydana gelen olay iddiaya göre, Bursa'da araç kiralama işi yapan Volkan Beysülen arkadaşları Ömer Gürlemez, H.C. ve İ.A. ile gezerken, üç ay önce Gökhan Şen'e kiraya verdiği ve geri getirilmeyen otomobilini görmesi sonucu meydana geldi.

        Volkan Beysülen, otomobili kullanan Ş.K.'ye aracın kendisine ait olduğunu söyledi. Ş.K.'nin, "Ben bu aracı Gökhan Şen'den ödünç olarak aldım" demesi üzerine Beysülen ve üç arkadaşı aynı otomobile binerek Gökhan Şen'in, arkadaşı ile birlikte kaldığı Demirkapı Mahallesi'ndeki evine gitti.

        İddiaya göre burada dışarı çağırdıkları Gökhan Şen ile tartışan Volkan Beysülen ve arkadaşı, Şen'i sırtından, göğsünden ve başından bıçaklayarak öldürdü.

        Olay sonrası kaçan ve polis tarafından cinayette kullandıkları iki bıçakla yakalanan Volkan Beysülen ile Ömer Gürlemez suçlarını itiraf etti.

        Polis olaya karışan H.C. ile İ.A.'yı da yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan Volkan Beysülen ile Ömer Gürlemez ve H.C. ile İ.A. "Adam öldürmek" suçundan çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ