Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İşte Başbakan Erdoğan'ın evi

        Adrese Dayalı Nüfus Sayım Sistemi çerçevesinde, TÜİK görevlileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan’ı adreslerinde saydı.

        Başbakan Erdoğan’ın Keçiören Kuşadası sokak 26 numaralı Subayevleri’ndeki konutuna saat 09.45’te gelen görevliler, Erdoğan ailesiyle ilgili sayım işlemini gerçekleştirdiler.

        İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Nüfus sayım memuru Şebnem Canpolat, Başbakan Erdoğan’a "Bu adres hane halkının daimi olarak ikamet ettiği yer mi, Yıl içinde en fazla kaldığı adres midir?" diye sordu.

        TÜİK Ankara Bölge Müdürü Metin Kabalcı sayımdan sonra konuttan ayrılırken yaptığı açıklamada, anket uygulaması ve veri girişi işlemlerinin devam ettiğini, Nisan ayına kadar çalışmaları bitirerek, Mayısta da listeleri askıya çıkaracaklarını bildirdi.

        Kabalcı, Erdoğan’ın, "nüfus sayımı yapılan son Başbakan olacağını" söyledi.

        TÜİK görevlisi Şebnem Canpolat da Erdoğan ailesi için, "Çok güzeldi, gayet mütevazı bir aile" değerlendirmesinde bulundu. EVİNDE KLASİK ÇİZGİLER HAKİM Erdoğan Ailesi'nin "ev hali" basına pek yansıyan görüntülerden değildir. Nüfus memurlarının ziyareti sırasında basın mensuplarının aldığı görüntü, Erdoğanlar'ın yaşam tarzlarından ipuçları da verdi.

        Fotoğrafları gösterdiğimiz mimarlar, Başbakan'ın Ankara'daki evinde daha çok klasik çizgilerin hakim olduğunu ifade ettiler. Belirli bir akımın hakim olmadığı dekorasyonda, mütavazı çizgilerin yanında Osmanlı çizgileri de ağır basıyor. Pencere önündeki iki antika berjer koltuk bunun en belirgin göstergesi. Aksesuarlarda da klasik çizgiler kendini hissettiriyor. Katlamalı perdelerde de modern bir tarz yaratılmaya çalışılmış.

        LCD televizyonun yeri de salonda biraz eğreti duruş sergilemiş. Ne batı, ne de doğu tarz hakim. Ağırlıklı olarak klasik ve kısmen modern tarzın birleşimi bir dekorasyon söz konusu. Bir yanda laminat parke gibi modern bir malzemenin kullanılması öte yandan antika berjer koltuk ve deri koltukların kullanılması, 'yüz yıllık yelpazede dizayn' şeklinde değerlendirilebilir. Kısacası Erdoğan ailesi evlerini bir akımın etkisinde kalmadan, tamamiyle kendi zevklerine göre döşemişler."

        Milliyet

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ